Simeone kao spasilac, Mančester se rastaje sa "rupom bez dna"?

Autor: Stefan Matić
sreda 05.06.2019.
16:10
Izvor: Sportske.net

Dva Južnoamerikanca su već sarađivala u prošlosti.

EPA-EFE/JuanJo Martin
EPA-EFE/JuanJo Martin

Povezane vesti

Dok se po medijima šuška o odlasku Pogbe, "Crveni đavoli" bi mogli da završe još jedan sjajan posao. U istom trenutku bi pojačali sebe, ali i Atletiko Madrid.

Radi se o Aleksisu Sančezu, nekada jedan od najboljih igrača Premijer lige se ne može prepoznati po selidbi iz Londona. Klub sa "Old Traforda" pokušava da se reši izrazito skupog ugovora, po nekim navodima Čilenac zarađuje neverovatnih petsto hiljada funti nedeljno.

Simeone se maltene ukazao kao rešenje engleskim čelnicima, stvar je jasna,  argentinski stručnjak mora nadomestiti prazno mesto prve zvezde koje se otvara izvesnim odlaskom Antoana Grizmana.

Klub iz Madrida jeste finansijski jak, ali bi bivši fudbaler River Plate morao makar malo da izađe u susret nekadašnjem treneru Simeoneu.

Aleksis Sancez

Jasno je da sve zavisi od samog Sančeza, tridesetogodišnjak je trenutno sa svojom reprezentacijom za dve nedelje ih čeka duel sa Japanom na početku Kopa Amerika.

Za fudbalera Mančester Junajteda postoji interesovanje i sa Apenina u vidu Intera i Juventusa, ali je to na dugom štapu upravo zbog nenormalne sume koju prima u klubu sa "Old Traforda".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Crveni Lucifer
Wednesday, 05.06.2019
16:22

Ma nek ide i on Pogba, De hea ionako nam je top 4 zagarantovan, Arsenal se raspo, poluraspali Celsi dovodi polu amatera Lamparda lika koji nikad nike vodio utakmicu u premijer ligi, Totenhem ce nekako da izdrzi jos tu sezonu a onda se gasi svetlo i kod njih.