Najnovije vesti
Slobodno vreme Vesti
NE POKUŠAVAJTE AKO NISTE VEŠTI Trikovi ovog majstora za kućne popravke će vas POTPUNO OSTAVITI BEZ TEKSTA (VIDEO)

NE POKUŠAVAJTE AKO NISTE VEŠTI Trikovi ovog majstora za kućne popravke će vas POTPUNO OSTAVITI BEZ TEKSTA (VIDEO)

Bilo da su u pitanju manja ili veća oštećenja koja nas zadese u domu, ako sami ne umemo da popravimo kvar, potrebno je odvojiti lepu svotu novca za majstora, delove, a ponekada nažalost i čitav komad nameštaja, što opasno ume da osiromaši kućni budžet ili ušteđevinu.

nudle Foto: Averroes / youtube
nudle

Međutim, uz malo dobre volje, nekoliko sitnica koje mahom posedujemo u ormanima i fiokama, pa čak i hranom, neke popravke, čak i većeg obima, možemo i sami da obavimo.

Kinez po imenu Hiubadring na svom Jutjub kanalu promoviše šta se sve može sa nudlama i jajima, a da to nije spremanje omiljenih rezanaca. Naime, on nudle koristi kao tajni recept prilikom popravki razbijene činije, lavaboa, rupe na stolu, ručke stolice.. Međutim kraj njegove kreativnosti i materijala koje koristi prilikom popravki, nema granice, pošto kao pomoćno sredstvo prilikom rada koristi i čokoladni keks i ostale jestive namernice.

Nakon što ih, žargonski rečeno "uglavi" u pukotinu, nastupa igra sa hemikalijama, šmirglanjem, sušenjem i na kraju lakiranjem. Bilo da ste skeptik ili ne, rezultat njegovih popravki će vas ostaviti bez reči.