Najnovije vesti
Vesti Beograd
TRAGEDIJA U ZEMUN POLJU Muškarac nastradao u požaru, KOMŠIJE SPASILE DECU

TRAGEDIJA U ZEMUN POLJU Muškarac nastradao u požaru, KOMŠIJE SPASILE DECU

U požaru koji je izbio u stanu u Ulici akrobate Aleksića u naselju Kamendin, u Zemun polju, danas u kasnim poslepodnevnim satima, nastradao je vlasnik stana Senad P. (32), dok je troje maloletne dece koja su se nalazila unutra - spaseno.

kamendin pozar 2 Foto: Uroš Arsić / RAS Srbija
kamendin pozar 2
Zgrada u kojoj se dogodila tragedija
Foto: Uroš Arsić / RAS Srbija
Zgrada u kojoj se dogodila tragedija

Veća tragedija sprečena je samo zahvaljujući brzoj intervenciji komšija koje su pozvale vatrogasce i policiju, a zatim uletele u stan. Troje mališana, od kojih nijedno starije od pet-šest godina, nije povređeno, ali muškarcu nažalost nije bilo spasa.

Vatrogasci su ušli u stan i na terasi zatekli bez svesti čoveka koji je naknadno preminuo. U MUP-u je potvrđeno da je u gašenju požara učestvovalo 11 vatrogasaca sa tri vozila.

Prema priči komšija, njegova supruga se u trenutku požara nije nalazila u stanu, ali su je reporteri "Blica" po dolasku u Kamendin, zatekli uplakanu ispred zgrade.

Kako nezvanično saznajemo, ovan porodica se pre pet-šest meseci uselila u ovaj objekat gde im je dodeljen smeštaj pošto su prethodno živeli kod deponije u Vinči. Nastradali muškarac nije radio i čuvao je decu.