TINEJDŽERKA (13) JE ZBOG BOLOVA U STOMAKU OTIŠLA LEKARU KOJI JE POTVRDIO DA JE TRUDNA: Šok je nastao kada se saznalo koliko godina ima OTAC ( VIDEO)
Foto: Profimedia

bruka

TINEJDŽERKA (13) JE ZBOG BOLOVA U STOMAKU OTIŠLA LEKARU KOJI JE POTVRDIO DA JE TRUDNA: Šok je nastao kada se saznalo koliko godina ima OTAC ( VIDEO)

Planeta -

Sedamdesetogodišnji muškarac iz Boka Ratona (Florida) optužen je za seksualno zlostavljanje deteta nakon što je 13-godišnja devojčica, s kojom je živeo, ostala u drugom stanju.

Tinejdžerka se javila lekaru zbog bolova u stomaku, misleći da ima zatvor, ali je utvrđeno da je u trećem mesecu trudnoće.

Ona je stanovala sa Renoom Džeromom, koji ju je, kako je rekla policiji, stalno dodirivao i imao seks s njom.

foto: Palm Beach County Sheriff

Iz policijskog izveštaja, u kome su mnogi podaci zatamnjeni, ne vidi se u kakvom su međusobnom odnosu bili.

"Džerom je izjavio da su poslednjih nekoliko meseci tri puta imali seksualne odnose uz obostranu saglasnost, te da je ona pokazivala veće interesovanje za njega, nego on za nju, i da je nikad ni na šta nije prisiljavao", navodi se u izveštaju.

Džerom, koji je priznao da je otac nerođenog deteta, nalazi se u Zatvoru Okruga Palm Bič, bez mogućnosti oslobađanja uz plaćanje kaucije. Sudija mu je zabranio kontakt s devojčicom i drugim osobama mlađim od 18 godina dok se čeka rezultat istrage.

U Floridi je granica zakonitog pristanka na seksualne odnose 18 godina, mada u pojedinim slučajevima omogućava i seksualni odnos sa 16 godina, pod uslovom da partner nije stariji od 23 godine. Takođe, nedavno je uveden "Zakon Romea i Julije", koji treba da spreči da tinejdžeri i parovi srednjoškolskog uzrasta koji imaju seksualne odnose budu obeleženi kao seksualni prestupnici.

Kurir.rs/Newsweek.com Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track