VIDEO: Aktivisti će pustiti balon "beba Tramp" tokom posete predsednika SAD Britaniji

"Beba Tramp", balon na naduvavanje koji je bio u središtu događaja prilikom dolaska američkog predsednika u London prošle godine, ponovno će leteti ove nedelje povodom ponovne posete Velikoj Britaniji, koja uključuje i raskošan sastanak s kraljicom, izjavili su aktivisti.
Udruženje koje namerava da pusti balon kaže da će "Beba Tramp" leteti nad lokacijama koje će predsednik SAD obilaziti tokom posete.
 
Šest metara visoka lutka narandžaste boje s Trampovim likom obučenim u pelene, postala je simbol stotine hiljada protivnika Trampa koji su okupirali centar Londona tokom njegove prošle posete.
 
 
"Tramp će se truditi da izbegne javnost, ali sa balonom ćemo poslati jasnu poruku solidarnosti onima na koje je njegova politika uticala", rekao je Ajuub Faraji, jedan od organizatora koji sebe nazivaju "dadiljama" balona "Bebe Trampa".
 
Tramp i njegova supruga Melanija će biti u državnoj poseti od 3. do 5. juna, koju će obeležiti kraljevska pompa i državni banket u Bakingemskoj palati. Iako ih je kraljica Elizabeta lično pozvala, njenu poruku su preneli političari.
  • Мунгос

    03.06.2019 16:16
    Значи, овим интересантним фацама на слици, беба значи нешто негативно.
    Па тако желели да увреде Трампа.
    Дакле, Они још нису сазнали да је беба израз који код људи изазива много позитивних мисли.
    Ништа нису научили после оног великог промашаја са жутом паткицом.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.