Najnovije vesti
Vesti Hronika
POSVAĐAO SE SA DEVOJKOM? Sin Zvonka Milojevića nađen je pored autoputa, a za sada postoji JEDNA TEORIJA o uzroku njegovog nestanka

POSVAĐAO SE SA DEVOJKOM? Sin Zvonka Milojevića nađen je pored autoputa, a za sada postoji JEDNA TEORIJA o uzroku njegovog nestanka

Mladen Milojević (22), sin proslavljenog golmana Crvene zvezde Zvonka Milojevića, čiji je nestanak prijavljen juče oko 19 časova, pronađen je sinoć posle više od 30 sati potrage i vratio se svojoj kući.

sin zvonka milojevića kombo Foto: privatna arhiva / RAS Srbija
sin zvonka milojevića kombo

Prema informacijama, mladić je oko 21 sat nađen na autoputu u blizini jednog motela, a kako "Blic" saznaje iz krugova bliskih porodici Milojević, kao jedini potencijalni motiv nestanka pominjala se svađa koju je mladić imao sa svojom devojkom.

- Mladen je bio kod lekara na pregledu i sve je u redu i fizički i psihički, samo je mnogo iscrpljen i umoran i potreban mu je odmor - rekao je Zvonko Milojević za Pink.rs.

Mladen Milojević
Foto: Magdalena Milojević / Instagram
Mladen Milojević

Naime, sumnja se da je zbog svađe demonstrativno otišao iz Jagodine automobilom koji se u jednom trenutku pokvario nakon čega je put nastavio peške. Trag mu se izgubio, kako je rekla njegova sestra, kada je iz Umčara krenuo ka Sopotu.

- Policija nam je javila da je moj brat nađen u Mihajlovcu. Očekujemo da stigne kući svakog trenutka, nismo se čuli sa njim, niti znamo da li ima nekih povreda ili bilo šta slično - rekla je "Blicu" sinoć Magdalena Milojević, Mladenova sestra.

Takođe, medijima se sinoć obratio i Mladenov i Magdalenin otac, Zvonko Milojević, koji je potvrdio da je njegov sin pronađen kod Mihajlovca:

"Zvao me je moj prijatelj koji je načelnik kriminalističke policije u Jagodini! Obećao mi je jutros da će ga pronaći. Trenutno se nalazi u policijskoj stanici. Kažu da dobro izgleda, samo se oseća iscrpljeno. Ne znamo kada će da stigne kući, ali to je sada manje važno. Najvažnije je da je on živ i zdrav".

Zvonko Milojević
Foto: FK Crvena zvezda / Promo
Zvonko Milojević

Sinoć su policijski helikopteri nadletali su Umčare i okolinu u potrazi za Mladenom. Kamere u blizini naplatne rampe na kojoj mu se pokvario automobil zabeležile su njegov odlazak od votila.

Sivi "audi" je, kako saznajemo, pronađen nedaleko od naplatne rampe, prozor je na vozilu bio spušten, a u njemu su bile mladićeve lične stvari, u kolima mu je ostao i mobilni telefon.

Podsetimo, Zvonko Milojević, Mladenov otac, bio je golman Crvene Zvezde koji je sa Marakane otišao u Belgiju, gde i doživeo tešku nesreću čije nemile posledice i danas oseća.