MEMORIJAL KOCE ZAUVEK: Pet godina u humanoj misiji

Lokalne vesti - Nedelja 02.06.2019 - 09:40

HU „KOCE ZAUVEK“ u sredun 5. juna, od 10.00 do 16.00 časova u Medicinskoj školi „Dr Izabel Emsli Haton“ u Vranju organizuje memorijalnu i sada već tradicionalnu akciju dobrovoljnog davanja krvi.

Akcija u znak sećanja na preranog preminulog maturanta. Foto: FB Akcija u znak sećanja na preranog preminulog maturanta. Foto: FB

Akcija se sprovodi u znak obeležavanja petogodišnjice rada Humanitarnog Udruženja „KOCE ZAUVEK“.

Organizator očekuje učešće oko 250 dobrovoljnih davaoca krvi.


Nakon održane akcije dobrovoljnig davanja krvi sa početkom u 19.00 časova u prostorijama Omladinskog kulturnog centra u Vranju (OKCE) organizovaće se Memorijalni skup „KOCE ZAUVEK“ i tom prilikom uručiti zahvalnice zaslužnim pojedincima i organizacijama koje su pomogle HU „KOCE ZAUVEK“.

Očekuje se prisustvo rukovodstva grada Vranja, Medicinske škole „dr. Izabel Emsli Haton“, Vojske Srbije, Policijske uprave u Vranju, privrednih subjekara sa područja Pčinjskog okruga i medija.

Navedeno Udruzenje, osnovano je sa ciljem očuvanja i sećanja na lik Nemanje Kocića Koceta, prerano preminulog maturanta Medicinske škole u Vranju.

Udruenje okuplja dobrovoljne davaoce krvi, organizovanje i popularizaciju dobrovoljnog davalaštva krvi u cilju podizanja svesti nivoa gradjana o  značaju navedenog.
           
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: