Najnovije vesti
Slobodno vreme Vesti
Pretvarala se da je muško, pa ubedila devojku bivšeg dečka da joj pošalje GOLE FOTOGRAFIJE, a onda uradila nešto NEČUVENO

Pretvarala se da je muško, pa ubedila devojku bivšeg dečka da joj pošalje GOLE FOTOGRAFIJE, a onda uradila nešto NEČUVENO

Britanki Blerini Dobli preti zavorska kazna nakon što je, predstavljajući se kao muškarac, prevarila devojku svog bivšeg dečka da joj pošalje fotografije na kojima je gola, pa ih objavila na internetu.

Blerina Dobla Foto: Blerina Dobla / Twitter
Blerina Dobla

Ljubomorna 26-godišnjakinja želela je da se osveti devojci koja je započela vezu sa njenim bivšim momkom nakon što ju je on ostavio.

Nakon što ju je ubedila da je muškarac, Dobli je devojku namamila da joj pošalje intimne fotografije i video-snimke na kojima je gola pod tušem.

Ona je, zatim, eksplicitni materijal objavila na Instagramu, tagujući prijatelje i porodicu prevarene devojke.

Tužiteljka Čidi Ikuaklolam rekla je sudu kako je Dobli, pretvarajući se da je muškarac, namamila žrtvu da joj pošalje fotografije i videe preko Snepčeta. Žrtva je verovala da će sadržaj biti obrisan automatski, ali to se nije desilo. Ona je kasnije primila poziv od prijatelja koji su joj saopštili da su fotografije na Instagramu.

Policija je neko vreme tragala za Dobli, pre nego što ju je uhapsila na poslu. Ona je, u početku, negirala optužbe, ali je juče na sudu ipak priznala da je objavila sporne fotografije i video.

Platila kauciju i vratiće se na izricanje presude 28. juna. Za prekršaj koji je napravila predviđena je zatvorska kazna.