AKTUELNO

Svi se složili da stvari nisu onakve kakvim ih predstavljaju!

Zadrugari večeras gledaju šta su sve to radili kao i šta se dešavalo proteklih dana pred kamerama TV formata koji region obožava "Zadruga 2", a nakon video-snimaka akteri ih komentarišu.

Foto: TvPink Printscreen

Na sledećem klipu glavni akteri su bili Ana Korać i David Dragojević, a komentarisali su Anin razgovor sa Ljubom Pantović u garderoberu, a onda je nastao haos među zadrugarima jer im nije bilo jasno zašto priča sa Ljubom, za koju smatraju da nema lepo mišljenje o njoj.

Ljuba bocka Anu. Konstantno to radi, pa kad više nije znala, jer se Ana ne peca. Ja onda uđem u konflikt. Juče sam pitao Marka sa kim je Ana u garderoberu, on mi je rekao da sam sa Ljubom i da me ne interesuje šta pričaju - ispričao je David.
Rekla sam joj da negde drugde živi, osim u Srbiji, morala bi da obrazloži odakle joj stvari od 100.000 evra i Roleksi. I da se kanali sa tim kad odgovara, da i ja smatram da ona laže, da kalkuliše kad odgovara - obrazložila je Pantovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Kriva je Ana što priča sa tobom, a zna da nemaš lepo mišljenje o njoj - bilo je Matorino mišljenje.

Onda su se umešale Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković.

Ja mogu da bockam koga hoću, bockam Staniju, Maju, Minu... Neću da me niko pravi budalom - odbrusila je Pantovićeva.
Ko god da skoči na Anu, Ana skače na njega i odgovara mu. Kad Ljuba komentariše, ona ćuti. Ljuba je rekla da je ona prostituka i ona ćuti. Ja kao gledalac bi rekla da se Ana plaši od Ljube - objasnila je Sanja svoje mišljenje o Koraćevoj.

Foto: TvPink Printscreen

Nastavila se priča o Aninom i Ljubinom odnosu, a Aleksandra Subotić je zamerila Pantovićevoj na ranijem bliskom odnosu sa Anom, pa i ona donela zaključak

Njih dve imaju nekog spolja ko ih je spojio. Ta žena je prvu noć kada je ušla tebe nunala i postale ste nerazdvojne, a ti (Ana) znaš šta si meni radila, a ti nećeš da progovoriš zbog osobe koja vas spaja - rekla je Subotićeva.
Imamo istog dečka napolju - ironično je prokomentarisala Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Aleksandra Subotić

#Ana Korać

#David Dragojević

#Jovana Tomić Matora

#Ljuba Pantović

'