Utorak, 06.05.2003.

10:21

Parlamentarna delegacija SCG i Srbije u poseti SAD

Izvor: FoNet

Default images
U Vašington je u ponedeljak uveče doputovala delegacija poslanika Narodne skupštine Srbije i Skupstine Srbije i Crne Gore, koju predvodi potpredsednica Skupštine Srbije Gordana Čomić. U delegaciji se još nalaze poslanik u Skupštini SCG Miroslav Filipović i poslanici u Skupštini Srbije Bojan Pajtić i Vlatko Sekulović. Kako prenose državni elektronski mediji, cilj posete delegacije je dalji razvoj parlamentarne i ukupne saradnje izmedju Sjedinjenih Američkih Država i Srbije i Crne Gore. Delegacija će tokom boravka u Vašingtonu imati susrete u Kongresu, Stejt departmentu, Savetu za nacionalnu bezbednost, kao i u američkim institutima, medijima i nevladinim organizacijama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

MUP se oglasio o slučaju ubistva Danke Ilić

Pripadnici MUP-a, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg javnog tužilaštva prikupljaju informacije i utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojim je u Policijskoj upravi u Boru preminuo D. D. osumnjičen u slučaju ubistva male Danke, saopštio je MUP.

9:45

11.5.2024.

1 d

Podeli: