• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Probijanje barikade!

Specijalne jedinice upale su na teritoriju sve četiri srpske opštine na severu Kosova, i pri tome probile barikade koje su stanovnici sela postavili. Pogledajte kakvu su pustoš ostavili iza sebe u blizini Zubinog potoka.

SVE GALERIJE

Komentari 35

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Bojo

Treba da nas j**u kad nismo normalni. Odreknimo se izdajnika, odreknimo se evropske unije šta će naši Srbi tamo, da im budemo jeftina radna snaga, zatvorimo granice za bescarinski uvoz iz Evrope i nama neprijateljskih zemalja( pa od toga se i Amerika brani). Trebali smo da uidjemo u Evropu 2000, 20 godina nas prave majmunima, moj život je prošao u lažima ali omladini Srbije ne dozvoli da i ti stradas od laži. Idi uz Rusiju samo tako možete pomoći narod na Kosovu i tako možete povratiti Kosovo. Nedaj da vas lazu Vučić, Obradović, Jeremić, Šešelj, Đilas, Dačić ..... Svi su oni tu i kunu se svi u isto zlo, Anhela Merkel- evropska unija

Kosta

KiM je deo Srbije, svidelo se to albancima ili ne.

S.

A šta je zaista sa kriminalnim radnjama u srpskim opštinama ? Svi pošteni, nema zloupotreba? Treba hladne glave analizirati šta su oni dole uradili ....ne prihvatati da je to samo politička provokacija .