Tončev podnosi tužbu: Dinamo zaslužuje Super ligu, ali ne zaslužuje Recka

Lokalne vesti - Utorak 28.05.2019 - 10:55

Novica Tončev, predsednik FS Regiona Istočne Srbije oštro je odgovorio na prozivke koje mu je uputio prvi čovek Dinama iz Vranja, Dragan Antić Recko.

Tončev: Neka Recko položi račun navijačima Dinama FOTO: D. Ristić/OK Radio Tončev: Neka Recko položi račun navijačima Dinama FOTO: D. Ristić/OK Radio
Antić je na konferenciji za novinare, u emotivnom izlaganju, optužio „familiju Tončev“ za kampanju protiv Dinama koja je rezultirala ispadanjem „vranjskih žutih“ iz Super lige Srbije.
 
Novica Tončev u svom saopštenju ističe je kao sportski radnik, privrednik i čovek, sve učinio u proteklih godinu dana da maksimalno pomogne Dinamu.
 
- Sportska javnost zna da smo mu dali stadion i celu infrastrukturu za nula dinara, a jedino nisam mogao da mu vodim klub i da igram za Dinamo
 
Neka rukovodstvo Dinama analizira sopstvene greške, a uprava grada Vranja neka preispita kadrovska rešenja u tom klubu.
 
Vranjanci vole fudbal, cene pošten rad i pružam im javno podršku da iz FK Dinamo konačno liferuje divljaštvo, primitivizam i zloupotrebu imena predsednika države – kaže Tončev u saopštenju.
 
Taj klub, bez dileme, zaslužuje najbolji stadion i Super ligu, međutim ne zaslužuje da ih vodi jedan takav „neartikulisani primitivac“, ocenjuje Tončev i dodaje da je uzrok napada na njega i porodicu činjenica da sada „jedan čovek ostaje bez plate koja premašuje 500.000 dinara mesečno“.
 
- Neka položi račun navijačima Dinama koliko mesečno samo na ime plate ispaćuje sebi i sinovima i svi će se šokirati. 
 
Da je taj novac ulagao u fudbalere, danas ne bi kukao i tražio krivca u drugome.
 
Za razliku od njega moj sin, brat i ja ne primamo platu u FK Radnik, već u svojoj privatnoj firmi – kaže u saopštenju Novica Tončev.
 
U dopisu se navodi da će Antić optužbe da je Tončev krivac za ispadanje iz lige moraće da dokaže pred disciplinskim organima FSS i na sudu, jer će podneti i tužbu.
 
- A na genijalnu optužbu da nikad "nisam šutnuo vrapče sa praga", moram da podsetim da je vrabac ptica i da se ne šutira, a on neka nastavi da šutira ptice, mi ćemo nastaviti sportski da pobeđujemo.
 
Pošto će Recko sada imati više slobodnog vremena, može da dođe u FK Radnik na besplatne časove fudbala, ali ne možemo da ga platimo mesečno 500.000 dinara, jer ulažemo u naše fudbalere – stoji u saopštenju Novice Tončeva.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Sose
28.05.2019. , 12:41
Gospodine Toncev upravu ste sto posto ovog Indijanca od čoveka treba skloniti što pre,obrukao je Vranje za mnogo vreme i fudbalski i ne fudbalski,BRUKA za Srbiju
Jovan
29.05.2019. , 09:20
Postovani Gradjani Vranja nije tacno da je stadion u Surdulici davali za 0 dinara. Sve ste Vi to naplatili po utakmici oko 120.000 din,racunajte 15 utakmica kao domacini po 120.000 i nemoj da se lazemo i da izigravamo postenjacine. Mozda je klub Dinamo kasnio sa uplatom ali je sve placeno.....Niste Vi nikome nista djaba dali....Naplacivali ste i sankere, konobare, semaor i rukovodioce na njemu, cistace i uredjivace travnate podloge...Sve ste naplatili a ako niste trazicete preko suda