AKTUELNO

Bez dlake na jeziku, svima je očitala lekciju o zadrugarstvu!

Naredno pitanje postavio je voditelj i urednik Pink.rs portala, Darko Tanasijević, koje je uputio Nadeždi Biljić. Biljićeva mu je se zahvalila budući da je Darko platio telefonski poziv kako bi se čula sa svojom porodicom.

Foto: TvPink Printscreen

Nadežda, u periodu kada se ti u Zadruzi ne osećaš baš najbolje, kada imaš psihički pad, kada po koji put napuštaš imanje i sebi napraviš ozbiljan problem, niko od zadrugara se nije našao tu da ti pomogne da ti prikupiš taj novac, kako bi imala poziv sa  porodicom. Dakle, u treutku kada je tebi pomoć zaista potrebna, nailaziš na leđa svojih cimera, zadrugara. Da li možeš da nam navedeš zadrugare koji su imali novca, a nisu hteli da ti pomognu i zbog čega - glasilo je pitanje.
Ja neću to reći, to će se videti ujutru. Drugo, ja sam rekla već kod Drveta, mene ništa u životu ne može iznenaditi od ljudske dobrote. Ja nisam savršena, niti od sebe želim da pravim žrtvu, ali prosto ja sam osoba koja će svakome da priđe bar sa pitanjem:,,Kako si?". Nisam razočarana, očekivala sam da mi niko ne da novac. Ja vrlo dobro znam ko u ovoj kući ima novca, a ko nema. Šta god da kažem ja ću biti napadnuta i biću najgora, ali apsolutno me boli uvo. ja sam večeras presekla neke stvari, Zorica me je pitala zašto od nje nisam tražila novac, zato što sam sa njom imala sukob i bilo me je sramota da od nje tražim novac i nisam želela da tražim zbog svog ponosa, toliko o tome koliko je njima stalo, da većina njih govori da nisu ni znali da imam poziv - odgovorila je Nadežda.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'