AKTUELNO

Princ Dušan Karađorđević, najmlađi sin Aleksandra i njegove supruge Barbare od Lihtenštajna, i njegova višegodišnja partnerka Valerija Demuzio izgovorili su sudbonosno da u crkvi Svetog Đorđa na Oplencu.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Prinčevski par, koji je prošle godine imao građansko venčanje u Njujorku, u Crkvi Svetog Đorđa na Oplencu, zadužbini kralja Petra Prvog, venčali su episkop šumadijski Jovan i episkop istočnoamerički Irinej.

Mladoženjin kum bio je njegov najbolji prijatelj Aleksandar Senui.

Princ Dušan Karađorđević i njegova izabranica, inače, žive u Francuskoj i u SAD.

Foto: Pink.rs

Dušan je upoznao Valeriju pre nekoliko godina u Njujorku, kada se iz Pariza preselio kako bi proširio delatnost firme u kojoj radi i na američko tržište. Ljubav je odmah planula, a Dušan i Valerija su otpočeli romansu pre četiri godine.

Foto: Pink.rs

Gala venčanju prinčevskog para prisustvuju mnogi članovi i prijatelji kraljevske porodice iz Srbije i inostranstva.

Foto: Pink.rs

Venčanju prisustvuju Dušanova majka princeza Barbara, Aleksandar Karađorđević i princeza Katarina, princ Filip i princeza Danica, brat princeze Barbare Princ Eugen od Lihtenštajna sa suprugom i decom Marijom, Anom i Johanesom, Helen von Habsburg, grof Hans VajcuTering-Jetenbah sa porodicom, princ Tasilo Ferdinand Meternih-Šandor i grofica Elizabeta Kajndl-Šenborn.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

#Aleksandar Karađorđević

#Katarina Karađorđević

'