AKTUELNO

Da li će poslušati njen savet?

Sledeće pitanje za crnim stolom u večerašnjoj "Igri istine" imao je Bane Čolak, a on je želeo da čuje mišljenje svoje drugarice Zorice Marković o odnosu Eleonore Miljković i Marku Maarkoviću.

Pošto ja smatram da Marko i Nora igraju rijaliti, ona ga poljubi u nos pa onda kaže da neće da bude sa njim, takođe da i on to radi, da on misli da ako nema priču da će da leti kući... Da li i ti to misliš - pitao je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Ja njega nisam poljubila nego on mene u čelo i nos - dobacila je Eleonora.

Foto: TvPink Printscreen

Ovde bi deset posto devojaka dupe dale da budu sa Markom, svi vidimo kako izgleda, ja sam primetila da je kulturan, ima lepo ponašanje... Ja sam ga kritikovala prošli put da samo spava ovde. I tada kad je bio sa Minom, ja sam ga pitala, nije mi dao odgovor, ali sam primetila da s njegove strane nisu bile tako jake emocije kao što su bile sa Norine strane. Kad su Nora i on ušli ovde delovali su mi kao zaljubljen par, meni je bilo drago. Nora me nije razočarala, ispraviću se, ništa loše nije uradila, ali mi se ne sviđa ta igra. Mina je povređena, ima pravo da se ljuti, imala je emociju prema njemu. Kad je Marko ušao nije joj se javio kako je ona očekivala. Meni ovo liči naivna osveta, Marku od strane Mine zato što je postupio tako kako je postupio. Mislim da ona nije uspela da ugasi emocije prema njemu. Mina je primetila da se Nora i Marko dopadaju jedno drugom. Nora je iskrena prema Mini kao prema drugarici, to je lepo, međutim Nori je nezgodno. Zašto je Nora prihvatila Mininu igru da se sveti Marku, taj odlazak u krevet, mi nije jasan. Priznala je da se kaje. Nora ima emociju prema Marku, sviđa ti se. Ne znam zašto prihvataš Mininu igru. Nije mi se to dopalo da se igraš sa nekim ko ima emocije prema tebi i ti prema njemu. Maji se i te kako sviđa Marko. Ja da sam na Markovom mestu, u inat Mini i Nori bih uplovila u vezu sa Majom ili sa Aleksandrom. Vi bi želele da ga uvalite Maji. Mina ja tebe razumem, tebi je samo cilj da ga odvojiš od Nore - navela je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NIKAD EMOTIVNIJI TRENUTAK! Petrući ne želi da prihvti RASKID SA REBEKOM, pa joj priznao: ODLEPIO SAM, ona ZAJECALA! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'