AKTUELNO

Ponovo pokušala da ih isprovocira.

I ovog petka uveče zadrugari igraju "Igru istine". Oni moraju odgovarati iskreno na pitanja svojih cimera kako bi od Velikog šefa dobili nagradu.

Naredno pitanje uputila je Miljana Kulić koja je želela da čuje od Marka Miljkovića zašto je odustao od toga da sa njom nastupa na "Zadrugoviziji".

U nedelju je "Zadrugovizija", pre desetak dana smo se složili da bi izveli duet Seke Aleksić "Šampione" i da bi ti izveo jedan duet. Tada smo se složili, tu je bila i tvoja sadašnja devojka, pored tebe, a prekoputa tebe je tvoja buduća devojka. Zbog čega si promenio odluku kad sam ja mislila da ti budeš šampion u toj večeri, kad smo se dogovorili da pravimo šou - pitala je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

To možeš da sanjaš da si moja buduća devojka, a što se tiče "Šampiona" to je bila jedna od mnogobrojnih sprdnji sa tobom - rekao je Marko.
Znači ti osećaš nešto prema meni. Čim si mogao sa Matorom sa kojom si bio u sukobu mogao da izađeš na binu, mogao si i sa mnom. Ali žao mi je ja sam prema tebi ravnodušna - dobacila je Miljana, a Luna Đogani, Miljkovićeva devojka nije imala komentar na to.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Miljana DOBACIVALA Marku dok je on šetao sa Lunom, a evo kakva je bila njena reakcija! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'