AKTUELNO

Sviđa mu se samo Nora.

Ukućani Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Naredno pitanje postavila je Eleonora Miljković, koja je želela da čuje mišljenje Lepog Miće o Marku Markoviću.

Foto: TvPink Printscreen

Da čujem njegovo mišljenje da li se Marko igra sa Majom, jer je on pričao da neće da ima nijednu priču sa nekom devojkom ovde. I za ono na žurki što smo primetili - rekla je Nora.
Marko je čovek koji idu unaokolo, on nema odgovornost i nema odgovornost. Ispao je prema Mini korektan, porazgovarao je sa njom. Što se tiče Nore, on je hrabro izjavio da je zaljubljen u tebe. Posle tvoje priče da ne želiš vezu, on je to primio muški i nije ništa loše komentarisao. Pogledao se sa Anom nekoliko puta - pričao je Mića, a onda ga je prekinula Miljana Kulić koja je želela da da svoj komentar, ali joj zadrugari nisu dozvolili.

Foto: TvPink Printscreen

Pepa prase, svinjo - vikao je Lepi Mića na Miljanu, a zatim dodao:
Ja sam za to da svi komentarišu, ali kada glavni pitani kaže šta ima.Što se tiče Marka Markovića, prema vama dvema je ispao fer. Sa Anom je u nekom kontaktu, nema neki izazvoni pogled, već je onako zadrugarsko. Što se tiče Maje, njoj se sviđa Marko, to se ne krije... Maja ima simpatiju. Minin današnji komentar "Pašće sve maske" mislim da se to odnosilo na Maju. Ali ona je sve već priznala, a Marko još nije spreman na neku priču sa Majom i od toga nema ništa. Maja je izrazila želju i simpatiju, ali on nije i od toga nema ništa. Ovde su pali mnogi kodeksi moralnog ponašanja, to nije ništa. Marko Marković ima pravo da gleda gde hoće - rekao je Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Zatim su se umešali i Nora, ali i Marko Marković koji je otvoreno priznao da mu se dopada samo Miljkovićeva i da ni sa jednom drugom devojkom ne želi nikakve priče.

Foto: TvPink Printscreen

Ja kad sam Marka pozvala da igramo zajedno, on se sklonio kao da je to nešto loše, a ja sam tad igrala sa Majom. Ja sam tad bila u pravu za to - rekla je Nora.
Ja ponavljam, Nora i ja nećemo biti zajedno, u redu, ja ni sa jednom drugom devojkom neću biti ovde. Ja nisam hteo da igram sa Majom, ne želim da se pravi neka priča. Ja sam čovek od krvi i mesa, nisam robot, ne može sad možeš, sad ne možeš - naveo je besno Marković.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: UVEK DOBACUJE NEŠTO, ZNA SVAKI MOJ POKRET: Stanija ogovarala Davida, pa savetovala Marijanu da se DISTANCIRA od Petrućija! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'