Najnovije vesti
Zabava
ANA IVANOVIĆ JE DRUGI PUT TRUDNA, a ovako je bilo posle prvog porođaja, jedan detalj su ona i Švajnštajger pokušali da sakriju

ANA IVANOVIĆ JE DRUGI PUT TRUDNA, a ovako je bilo posle prvog porođaja, jedan detalj su ona i Švajnštajger pokušali da sakriju

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger čekaju drugo dete, a sina Luku dobili su 18. marta 2018. godine.

Ana Ivanović Foto: Instagram / Instagram
Ana Ivanović

Ana Ivanović se tada porodila u Čikagu, a prijatelj porodice za "Blic" je otkrio sve detalje.

Ana Ivanović i Bastijan, čekaju drugu bebu
Foto: Profimedia, Instagram / RAS Srbija
Ana Ivanović i Bastijan, čekaju drugu bebu

- Kada je porođaj završen Ana se javila najbližim prijateljima i rekla je da je sve dobro prošlo. Ispričala je da je presrećna, a kako i da ne bude. Bastijan je prisustvovao porođaju, sve vreme je bio uz Anu, ali o tome ne žele da govore. Nije bilo nikakvih problema prilikom porođaja. Oboje su veoma srećni, spremali su se za ovo, sada jedva čekaju da dođu kući i da počnu da uživaju u čarima roditeljstva - rekao je za naš list tada izvor blizak nekadašnjoj teniserki.

Pročitajte još

Bastijan Švajnštajger uživa u ulozi oca u kojoj se ostvario, te je samo dan nakon Aninog porođaja kojem je prisustvovao otkrio koliko je srećan. Fudbaler je fotografisao bebina stopala, kao i Aninu i njegovu šaku sa burmama.

- Dobro došao na svet, naš mali dečače. Jako smo srećni - poručio je nemački sportista.

Sličnu poruku imala je i Ana Ivanović.

- Dobrodošao na svet naš mali dečače. Reči ne mogu da opišu sreću i radost koju osećamo u našim srcima.

A Bastijan Švajnštajger propustio je tada utakimicu kako bi bio sa Anom sve vreme.

- Bastijan nije bio sa ekipom i propustio je utakmicu svog Čikaga sa Minesotom u MLS, kako bi sve vreme bio sa Anom tokom porođaja - rekao je izvor tada.

Ana Ivanović je u jednom intervjuu otkrila koliko ju je majčinstvo promenilo.

- Moj život potpuno se promenio kada sam postala majka, što je sasvim normalno. Trinaest godina trenirala sam bez prestanka. Danas putujem ređe, posvećena sam svom detetu. Vodim računa o zdravom načinu života. Insistiram na tome da se moj sin od malih nogu upozna sa pravim vrednostima. Ko zna koliko će tehnologija napredovati kada poraste. Važno je da nauči da postavi granice i da pravilno procenjuje. Decu morate da ohrabrujete, da ih slušate, da shvatite šta ona žele - istakla je Ana jednom prilikom.