AKTUELNO

Podsetio je na period kada su uživali u svojoj ljubavi.

Rebeka Popović i David Dragojević su zadrugari nominovani za izbacivanje. Popovićevoj je publika dala najmanju podršku, dok su zadrugari glasali za Davida. Ova odluka je veoma teško pala Marku Petruševiću Petrućiju koji je imao potrebu da razgovara sa Rebekom i izvini joj se za trenutke u kojima nije bio korektan prema njoj.

Njih dvoje su seli ispred rehaba i pričali o svom odnosu, Petrući joj je uputio izvinjenje, a potom su se zagrlili i tako ostali nepomični nekoliko trenutaka.

Foto: TvPink Printscreen

Izvini ako sam te nečime uvredio, ovde je ludilo, ideš da uživaš kući - pričao je Petrući Rebeki.

Potom je Petrući upitao Rebeku šta će uraditi po izlasku iz Bele kuće i da li će gledati zajedničke snimke i prisećati se lepih trenutaka koje je provela sa njim prethodnih meseci.

Možda imaju neki naši lepi klipovi - rekao je kroz smeh Petrući.

Foto: TvPink Printscreen

Popovićevu su obuzele emocije jer su se prethodnih dana svađali i raskinuli, a sada se pribojava da će napustiti tako rijaliti i otići od Petrućija, a da se nisu ni pomirli. Tada je zajecala na njegovom ramenu, a on ju je čvrsto zagrlio.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: PETRUĆI POTPUNO SKRHAN ZBOG REBEKE! Nakon što je ona nominovana za IZBACIVANJE, Marko se povukao u sebe, zadrugari ga tešili! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Marko Petrušević

#Rebeka Popović

#Zadruga 2

'