Četvrtak, 10.04.2003.

20:17

Mihajlović: Javna licitiranja ne koriste istrazi

Izvor: Beta

Default images

Srpski ministar policije Dušan Mihajlović rekao je u četvrtak uveče da javna "licitiranja" političara o eventualnoj povezanosti članova vlade sa kriminalnim zemunskim klanom "ne koriste" istrazi o ubistvu bivšeg premijera Srbije Zorana Djindjića". "Odredbe vanrednog stanja odnose se na sve i tu nema nedodirljivih koji bi mogli da ugroze istragu. Neka gospoda političari kažu policiji sve šta znaju ili će biti pozvani da to kažu, a možda i zadržani da ne bi dalje ometali istragu", rekao je Mihajlović za Radio-televiziju Srbije. On je demantovao tvrdnje o povezanosti potpredsednika Vlade Srbije Čedomira Jovanovića sa zemunskim kriminalcima, i kazao da je Jovanović "bio prva sledeća meta". "Jovanović nije bio prijatelj 'zemunskog klana' već prva meta. Akcijom policije sprečeni su planovi da se on ubije i da se njegovo telo raskomada 14. marta. Istraga se ne vodi da se vidi ko se sa kim kupao i pio viski, već ko je učestvovao u atentatu na Djindjića", kazao je Mihajlović RTS-u.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Podeli: