Svi putevi vode u Rim, "Vučica" pravi novi tim!

Autor: Ivan Cvetković
petak 24.05.2019.
11:22
Izvor: Sportske.net

Da li bi sa ovim pojačanjima Roma delovala bolje?

EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

Roma će poželeti da zaboravi ovu sezonu što pre, a opet ima teoretsku šansu da se plasira u Ligu šampiona.

Šansa je minimalna, pa su se u klubu već okrenuli predstojećem letu u nameri da naprave neke bitne promene.

Prva je ona na klupi, Klaudio Ranijeri odlazi iz Rima, a umesto njega trebalo bi da stigne Đanpjero Gasperini koji je već razgovarao sa čelnicima "Vučice".

Navodno, on bi voleo da vidi Duvana Zapatu u novom klubu, ali to zavisi od toga da li će Edin Džeko napustiti Olimpiko jer je teško očekivati obojicu u startnoj postavi.

Promene će biti na golu, nevezano za to hoće li Gasperini doći ili ne, Olsen je razočarao i na kraju izgubio mesto u startnoj postavi, pa je Roma započela pregovore sa golmanom Benfike Odisasom Vlahodimosom.

Kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar ima veoma dobru sezonu, ali ni to nije ubedilo Romu da mu pruži potpuno poverenje, ispadi sa navijačima su učili svoje, pa mu se sada aktivno traži zamena.

Nikolo Barela

Na sredini terena nastala je velika rupa odlaskom Danijelea De Rosija, a na njegovo mesto bi mogao da stigne Nikolo Barela, Kaljari još uvek nije primio nijednu ponudu što će biti Romin adut. Kao nešto jeftinija varijanta figurira i Nkulu iz Torina koji ima sjajnu sezonu iza sebe.

Uvek se postavlja pitanje novca, naročito kada su u pitanju italijanski klubovi od ugleda koji se ne dokopaju Lige šampiona, pa se čini da će "Vučica" morati da prodaje kako bi kupovala.

Mnogo se govori o odlasku Kostasa Manolasa koji je na meti klubova iz Engleske...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke