AKTUELNO

Žao mi je što moja ljubav mnoge boli - izjavila je Suzana.

Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruga 2", imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana.

Voditelj Milan Milošević zadrugarima je pustio naredni video-prilog koji se samo nadovezao na prethodni, te se moglo čuti da su Zorica Marković i Nadežda Biljić ogovarale Suzanu Perović i Mikija Đuričića zbog poklona koji joj je poslao za šest meseci veze.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je takva budalaština. Ona njega najbolje poznaje? Ona njega uopšte ne poznaje. Ovo je bio proizvod strasti koji je bio. Zanima me osoba koja trenutno nije ovde i porodica. Žao mi je što moja ljubav mnoge boli ovde - izjavila je Suzana.
Ja sam se premestila, ona (Nadežda) je ponovo došla tamo. Bila je povređena time što je Miki poslao Suzani. Nadežda je imala m*da da kaže kad je ušla ovde sve - dodala je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Ja verujem da Miki ima emocije prema Suzani, pa joj je on poslao ovo kao utehu - ubacila se Stanija Dobrojević.
Meni je toliko jadno i smešno što komentarišu, neka prvo pogledaju sebe. Onaj čovek koji je sada napolju, je toliko voli, koji je lagao za nju. Voli je do bola. A svi koji je kritikuju, neka pogledaju sebe - bila je jasna Dorotea Jovanović.

Foto: TvPink Printscreen

Ako se ona sama ne stidi svojih stvari, onda je van pameti da mi njoj govorimo šta treba da radi. Miki je maksimalno zaštitio nju, njemu je neprijatno sada, smatram da je on njoj poslao iz razlog da ne ispadne da je ona najgoral. Pitanje je da li je čeka, daj Bože da ostane ljubav, ali bez obzira, to je sve trebalo da se desi posle Zadruge. Po mom mišljenju, nije trebala sebi da dozvoli - imala je komentar i Marija Kulić.

PROČITAJTE JOŠ: Nakon što je Miljana priznala da je UZELA SVU GARDEROBU Zoli, otišla je do njega pa mu očitala lekciju: ŠTO SE MENE TIČE NEKA IDE GO! (VIDEO)

U video-prilogu pogledajte detaljnije kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'