Ruska vojska oborila rakete terorista u Siriji i uništila lanser

Tanjug

23. 05. 2019. u 16:41

Oko 19:00 časova 22. maja, teroristi su ispalili četiri rakete iz višestrukog raketnog bacača na vazduhoplovnu bazu Hmejmim, stoji u saopštenju

Руска војска оборила ракете терориста у Сирији и уништила лансер

Foto: Twitter @smmsyriafr

Ruska protivvazdušna odbrana uništila je četiri rakete, koje su teroristi ispalili iz višestrukih lansirnih sistema u vazdušnoj bazi Hmejmim u Siriji, saopštilo je danas rusko Ministarstvo odbrane.

Pročitajte još:NOVI NAPAD U SIRIJI: Teroristi ispalili 17 raketa na rusku vojnu bazu

Oko 19:00 časova 22. maja, teroristi su ispalili četiri rakete iz višestrukog raketnog bacača na vazduhoplovnu bazu Hmejmim, stoji u saopštenju, preneo je TAS S.

Ruske vazduhoplovne snage su otkrile sve rakete na vreme i uništile ih, navodi se u saopštenju Ministarstva.

Preciznim napadom ruske vazduhoplovne snage su uništile lanser terorista u zoni deeskalizacije u Idlibu, ističe se u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

da, da, tako je...

23.05.2019. 17:10

posto su novosti etalon za novinarstvo u srbiji, a i sire, zamolio bih vas da ove tekstove neko pregleda pre nego sto se objave. "visestruki raketni bacac" ne postoji ni u jednoj kategoriji naoruzanja, a ono sto treba da stoji umesto ove cudovisne kovanice jeste "visecevni bacac raketa". ako ne trazim mnogo...

неимени

23.05.2019. 17:21

Уништење терористичке лансирне рампе је толико узнемирило

Миро Марковић

23.05.2019. 17:23

Браво, браћу Руси! Пуцањем на вашу војну базу терористи откивају своје положаје тако да их можете у веома кратком времену да пошањете у њихов муслимански рај, где свакога чека 77 (коза) девица, ха, ха, ха!