Znate li kada je najbolje kupovati u Zari i H&M-u?

Piše: T.M., Zagreb
Objavljeno 23.05.2019.

0

Ilustracija | Foto: Zibar, CroModa

Ilustracija | Foto: Zibar, CroModa

Zaposlenici Zare otkrili su kojim danima dolaze novi komadi, a zaposlenici H&M-a znaju koji dio dana je najbolji za kupovinu

Šopingiranje u high-street trgovinama posljednjih se godina pretvorilo u ritual kojem mnoge djevojke nisu u stanju odoljeti. Ritual koji katkad vrlo vjerojatno ima elemenata i svojevrsne ovisnosti i nerezonskog trošeja novca na - nerijetko - suvišne krpice. No, tko voli - nek izvoli!

Od bivšeg zaposlenika H&M-a doznali smo da je u trgovinama ovog švedskog branda najbolje kupovati prijepodne, i to između 9 i 12 sati. Razlog je jednostavan: nema puno gužve, sve je posloženo baš kako treba, novi komadi su u prvom planu, dobro istaknuti.

A sada se vjerojatno pitate i kada je najbolje kupovati u Zari? Ovaj put nećemo o dijelu dana (iako i za Zaru vjerojatno vrijedi ono što i za H&M) nego o danima u tjednu. Zarini zaposlenici otkrili su da novi komadi u trgovine stižu utorkom i četvrtkom, tako da... Ako želite među prvim upiknuti neki vrući novitet, ovi dani su najbolji tajming.


VIŠE O TEMAMAZaraH&Mmodni savjeti




Povezano