Uhapšen zbog ŠVERCA MIGRANATA

Lokalne vesti - Četvrtak 23.05.2019 - 11:56

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Preševu uhapsili su F.I. (27) iz ovog mesta, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi i posebni slučajevi falsifikovanja isprave, potvrdila je PU Vranje.

Određeno zadržavanje do 48 sati. Foto: S.Tasić/OK Radio Određeno zadržavanje do 48 sati. Foto: S.Tasić/OK Radio

Policija je, u selu u okolini Preševa, u kombi vozilu marke “fijat dukato”, bujanovačkih registarskih oznaka, pronašla 53 strana državljana bez potrebnih dokumenata, i to 45 državljana Pakistana, sedam Bangladeša i jednog iz Avganistana.

Sumnja se da je F.I. upravljao kombijem. On je, kako se sumnja, pobegao kada je ugledao patrolu, ali ga je policija ubrzo našla i uhapsila.

Takođe, utvrđeno je da tablice ne pripadaju vozilu kojim su se migranti prevozili, već su ukradene sa drugog.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Vranju, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega je, uz krivičnu prijavu
, priveden tužilaštvu. Sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana.
    
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: