Scena

Darko Lazić i Ana Sević se konačno razveli

Darko Lazić i Ana Sević se konačno razveli
Foto: Alo.rs | Darko Lazić i Ana Sević se konačno razveli

Mjesec dana prije nego što će postati otac drugi put, pjevač Darko Lazić je stavio tačku na brak sa pjevačicom Anom Sević.

Par je početkom 2018. godine donijeli su odluku da se razvedu, međutim sve do sada su na papiru i dalje bili u braku.

Pjevač je prije nekoliko mjeseci otkrio i zbog čega nije potpisao papire za razvod.

"Nismo uspeli da se dogovorimo oko starateljstva nad ćerkom. Svestan sam da dete mora da odrasta pored majke, osim toga u Beogradu ide u vrtić, kasnije će i u školu, ali voleo bih zakonski da dobijem pravo da je viđam i jednako učestvujem u njenom odrastanju. Kada se oko toga budemo dogovorili razvod će biti okončan", rekao je Darko Lazić tada

Darko, čija vjerenica Marina Gagić bi trebalo uskoro da rodi dječaka, izgleda je uspio da nađe zajednički jezik sa bivšom suprugom i postigne dogovor oko starateljstva nad kćerkom Lorenom.

"Tačno je, Ana i ja smo se razveli pre neki dan. Rukovali smo se kao ljudi i krenuo je svako svojim putem i zvanično. U super smo odnosima i negovaćemo dobre odnose zbog Lorene", rekao je Darko za “Srpski telegraf”.

Inače, ovih dana se intenzivne piše da je Lazića napustila vjerenica jer se vratio starom načinu života – opijanju i brzoj vožnji, a koji su mu umalo došli glave na jesen prošple godine kada je ozbiljno povrijeđen u saobraćajnoj nesreći.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije