AKTUELNO

Obratite pažnju ako se vaša rutina naglo promeni.

Iako vam verovatno menjanje rutine ne zvuči kao nužno loša stvar, ako dolazi u kombinaciji s "malim glasom" u vašoj glavi koji uporno govori da nešto nije u redu, vreme je da se zapitate o odnosu s partnerom.

No ovo su signali koji bi mogli da ukažu na to da vas partner možda vara.

Tragovi na odeći i drugačiji miris

Ovo je jedan od najuočljivijih znakova, ali ga žene često ignorišu i same sebi nude brojna opravdanja i obrazloženja. Ipak, obratite pažnju na to da li vaš partner miriše drugačije i da li ima neobične ožiljke po telu, savetuje Dejli mejl.

Zadržavanje na poslu

Ako je vaš partner počeo neobično često da ostaje duže na poslu, češće odlazi na poslovna putovanja ili troši značajno više novca na izlaske, vreme je da obratite pažnju gde, kako i s kim vaš partner provodi svoje vreme.

Sređivanje

Vaš partner nikad nije voleo da se sređuje, ali to se odjednom promenilo? Ako on odjednom provodi više vremena ispred ogledala i duž bira štaće da obuče, to može biti znak.

Tišina i zamišljenost

Oduvek ste odlično funkcionisli i uvek ste imali brojne teme za razgovor, ali se to sada promenilo? Ni to nije dobar znak.

Optužuje vas

Vaš partner vaš često optužuje za ljubomoru i govori da nešto skrivate od njega? Paradoksalno, ali ovo je vrlo čest obrazac ponašanja preljubnika jer pokušavaju na partnera da prebace krivicu koju osećaju zbog onoga što rade.

Skriva mobilni

Mobilni retko ostavlja na stolu, stalno mu je u rukama i često baca pogled na njega ili se javlja na pozive koji stižu u čudno doba dana ili noći. Da, još jedan znak koji nikako ne bi trebalo da ignorišete...

#Seks

'