Nina Stojanović u četvrtfinalu Nirnberga

Srpska tenisreka Nina Stojanović plasirala se u četvrtfinale VTA turnira u Nirnbergu, pošto je savladala Saru Soribes Tormo iz Španije sa 6:1, 0:6, 6:3. Protivnica srpske teniserke u borbi za polufinale biće pobednica duela između Rumunki Laure Par i Sorane Kristee.

Ovo je drugo VTA četvrtfinale u singlu u karijeri za 22-godišnju Stojanovićevu, posle Šenžena 2017. godine.

Meč naše teniserke, koja je trenutno 247. na listi, i Sare Soribes Tormo, koja je na 72. mestu, obilovao je dramatičnim obrtima iz kojih je Stojanovićeva izašla kao pobednica.

Nina je ubedljivo dobila prvi set, da bi zatim izgubila osam gemova u nizu i dozvolila protivnici da izjednači rezultat u dobijenim setovima.

U nastavku je usledio novi obrt, a naša teniserka se brzo vratila u igru i pri rezultatu 3:3 napravila je ključni brejk za 4:3, a u preostala dva gema izgubila je ukupno jedan poen protiv 72. igračice sveta.

Stojanovićeva je u dosadašnjoj karijeri imala mnogo problema sa povredama, a posle dobrih rezultata u dublu, sada popravlja ulinak i u singlu. Protivnica Nine Stojanović u borbi za polufinale biće pobednica duela između Rumunki Laure Par i Sorane Kristee.

Turnir u Nirnbergu igra se za nagradni fond od 250.000 dolara.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво