Pala prva klapa: U Hrvatskoj počelo snimanje serije o vojnoj akciji "Oluja"

Pre nekoliko dana u Zadru je pala prva klapa dramske serije "Nestali", priče o hrvatskoj vojnoj akciji Oluja.

Život

Izvor: B92, klix.ba

Sreda, 22.05.2019.

15:42

Default images

Serija od četiri epizode, u trajanju od po 50 minuta, donosi priču o šestorici hrvatskih vojnika koji su desetak dana uoči akcije "Oluja" ostali duboko iza neprijateljskih linija, odsečeni od ostatka svoje jedinice.

Jednim nepromišljenim potezom oni će svoj povratak na svoju teritoriju pretvoriti u nemoguću misiju. Daleko od glavnih ratnih sukoba, oni će pokušati da pronađu put kući razmišljaju o budućnosti koja ih čeka kada se rat završi, prenosi Klix.
Glavne uloge tumače Goran i Bojan Navojec, Alan Katić, Vedran Živolić, Marku Cindić i Filip Križan, dok se u ostalim ulogama pojavljuju Marinko Prga, Tarik Filipović, Sandar Lončarić, Marija Škaričić, Enis Bešlagić, Enesa Vejzović i druge.

Seriju u produkciji Hrvatske radio-televizije režira Kristijan Milić, dok je autor scenarija Joško Lokas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: