TRAGEDIJA U NOVOM BEOGRADU: Pala dok je širila veš? (FOTO)

Š. M.

22. 05. 2019. u 12:38

U novobeogradskom Bloku 70, komšije u sredu pronašle mrtvu Kosovku Dadevski (73). Po svemu sudeći slučajno se okliznula dok je širila veš. Hitna pomoć mogla samo da konstatuje smrt starice

ТРАГЕДИЈА У НОВОМ БЕОГРАДУ: Пала док је ширила веш? (ФОТО)

Foto: P. Milošević

PADOM sa petog sprata zgrade u Ulici Jurija Gagarina 99 na Novom Beogradu, u sredu je oko 11 časova stradala Kosovka Dadevski (73). U trenutku tragedije, nesrećna žena je bila sama u stanu, u kojem inače živi sa porodicom.

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da se starica slučajno okliznula dok je širila veš, i pala sa terase na stazu ispred zgrade. Čim su videli nesrećnu ženu da leži na ulici, komšije su pozvale policiju. Ubrzo su na lice mesta stigla i kola Hitne pomoći, a doktori su mogli samo da konstatuju smrt.

Kako za "Novosti" priča Kosovkin sin Saša Dadevski, za njenu smrt saznao je dok je bio na radnom mestu.

- Bio sam na poslu kada me je pozvao policajac i saopštio užasne vesti - kroz suze nam govori Saša. - U trenutku nisam mogao da verujem. Nisam uspeo da vidim majčino telo, već ga je moj sin identifikovao.

Članovi Kosovkine porodice ističu da je starica bolovala od Parkinsonove bolesti, ali da joj to nije smetalo da redovno obavlja kućne poslove, sprema ručak i pere veš.

- Sumnjamo da ovaj pad možda nije bio slučajan, jer je majka bila teže bolesna i pila je lekove, ali ne mogu ništa da tvrdim. U ovom trenutku mi je jako teško, kao da mi je neko odsekao deo tela - jada se Saša Dadevski.

Ožalošćeni sin kaže, za "Novosti", da je Kosovka dugo godina radila u Ateljeu 212 kao čistačica. Poslednje što je rekla svom unuku bilo je da joj ode u pekaru po burek. Očev hitan poziv ga je vratio pred zgradu gde je zatekao stravičan prizor. Policija je odmah izašla na mesto događaja, a daljom istragom biće utvrđene sve okolnosti nesreće.





Foto: P. Milošević

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)