Scena

Tom Kruz u vezi sa Elizabet Mos?

Tom Kruz u vezi sa Elizabet Mos?
Foto: N.N. | Tom Kruz u vezi sa Elizabet Mos?

Elizabet Mos, zvijezda serije "Sluškinjina priča", pokušava da se suzdrži i zaštiti svoj privatni život od sablasnih tabloida koji se miješaju u svaki kutak tog prostora, ali kako vrijeme prolazi, ne može a da ne oda tajnu svoje nove ljubavi za koju je, prema riječima izvora, veoma zagrejana!

"Neću mu pomenuti ime, kroz godine sam naučila da takve stvari zadržim za sebe", izjavila je ona u nedavnom intervjuu na pitanje novinara o magičnom gospodinu sa kojim se već neko vrijeme viđa.

Međutim, pokušaj da se nova romansa zadrži u tajnosti seže daleko dublje u privatan život glumice, a glavni razlog je što je njen romantični ljubavnik upravo jedan od najvećih zavodnika holivuda Tom Kruz!

Kako je izvor priznao za OK! magazin, Elizabet se navodno već šest mjeseci tajno viđa upravo sa ovim glumcem.

"Baš se zagrijala za Toma! Njih dvoje se poznaju jako dugo i članovi su iste crkve u koju povremeno idu na nedjeljnu molitvu. Međutim, ona je nedavno priznala da je oduvijek bila zagrijana za Toma i da nije vjerovala da će ih svijet ponovo spojiti i da će se oni naći u zajedničkoj postelji" , iskreno je odgovorio.

Ljubavne varnice pršte i sa druge strane, pa je tako izvor otkrio da Tom otvoreno govori prijateljima da je Elizabet žena njegovog života koju je dugo čekao.

Jedan od glavnih razloga zbog kojeg su ove dvoje visoko plasiranih glumaca u ljubavnoj vezi je pozamašan utisak crkve koje su oboje članovi.

"Crkva pokušava da ih spoji već dugo vremena. Nakon što se Tom razveo od svoje supruge Kejti Holms 2012. godine, crkva pokušava da upotpuni njeno mjesto, a Elizabet je idealna zamjena. Svi je vole, pozitivna je, draga, i ne privlači negativnu energiju” , objasio je izvor.

Iako nije visoko pozicionirana u crkvi, kao recimo Tom ili njegova bivša supruga, članovi ove zajednice, prema riječima izvora, svejedno žele da rade na njenom napretku i većem uticaju u instituciji koju smatraju prestižnom.

"Tom je oduvijek smatrao da je draga, ali je ona poprilično ćutljiva a on nije bio siguran da li ima “prolaz” i nije želio da djeluje napadno i rizikuje svoj položaj” , dodao je on.

Nakon što je navodno čuo o njenim osjećanjima, odlučio je da napravi prvi korak i pozove je u privatan izlazak. Njegovo navodno oduševljenje glumicom potvrđuje i to što su oni već šest mjeseci u vezi.

"Jako su posvećeni vjeri i to je početna tačka spajanja. Oboje imaju veoma bizarne rituale uz pomoć kojih izbacuju negativnu energiju iz sebe. Pjevaju molitvu prije svakog sastanaka, i to je nešto što im je oboma jako simpatično i što ih drži privrženim" , priznao je izvor koji navodi da je u jako bliskim odnosima i sa Elizabet ali i sa Tomom.

Ukoliko sve nastavi da se odvija po planu, prijatelji i porodica novog para vjeruju da bi u planu mogla da bude i porodica, ali i brak koji će ovjekovječiti njihovu romansu.

(tracara.com)

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije