KAPETAN DRAGAN KRITIKOVAO ĐOKOVIĆA: Razočaran sam tvojim hvalospevima o Hrvatima, koji su progonili i istrebljivali Srbe

Novosti online

22. 05. 2019. u 12:01

Prema rečima Vasiljkovića, Hrvati danas koriste pravosuđe kao instrument za progon i istrebljenje Srba, isto kao što su njihovi očevi u Jasenovcu i drugim logorima koristili "srbosjek"

КАПЕТАН ДРАГАН КРИТИКОВАО ЂОКОВИЋА: Разочаран сам твојим хвалоспевима o Хрватима, који су прогонили и истребљивали Србе

Foto: Tanjug/AP

Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan, koji je osuđen na 13 i po godina robije zbog navodnih ratnih zločina tokom rata u Hrvatskoj, uputio je pismo beogradskim medijima u kojem ističe da u ćeliji slavi svako povlačenje priznanja nezavisnosti lažne države Kosovo, prenose mediji.


Pored toga, Kapetan Dragan poručuje da je velika sramota to što Đoković u javnosti često hvali Hrvate i Hrvatsku. Vasiljković tvrdi da je "nacionalistička Hrvatska koju Đoković brani utemeljena na ustašiji" i da bi Đoković kao "nacionalni sportski heroj morao uvek da bude uz svoj, srpski narod".


Prema rečima Vasiljkovića, Hrvati danas koriste pravosuđe kao instrument za progon i istrebljenje Srba, isto kao što su njihovi očevi u Jasenovcu i drugim logorima koristili "srbosjek".

PROČITAJTE JOŠ: DRAGAN VASILjKOVIĆ ZA "NOVOSTI": Uveren sam, uskoro ću na slobodu


- Dragi Nole, nemam ja potrebnu elokvenciju kako bih mogao rečima da ti dočaram razočarenje stotinak porobljenih Srba u ovom hrvatskom nacističkom logoru, nakon tvog hvalospeva Hrvatima. Ti porobljeni Srbi nisu nikakvi "kriminalci" već pravi heroji koji su svojim životima branili tvoje Kosovo i tvoj srpski narod na prostorima tvoje domovine rođenja (Jugoslavije). Pored toga što su ti ljudi, koji su nešto stariji od tebe, heroji, to su isto tako porodični ljudi, srpski muževi, očevi i sinovi. Verujem da su tebi roditelji pored časova tenisa obezbedili i adekvatno elementarno obrazovanje, ali za svaki slučaj evo ti par činjenica koje bi mogao da uneseš u "kalkulator" kada daješ ocenu za današnju nacističku Hrvatsku. Naravno, ne smemo da istom "četkom" obojimo sve Hrvate. Postoje metodi da se prebroje i izdvoje časni i hrabri. Evo, predlažem nedavni video gde su u hrvatskom Splitu, na Rivi, napadnuti tvoji kolege sportisti koji su pozvani u goste, a zatim mučki napadnuti. Slažeš li se, Nole, da samo najgori ljudski ološ bez časti, napada svoje goste? - napisao je Kapetan Dragan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (107)

BRATEE

22.05.2019. 12:08

Bravooo kapetaneee svaka ti cast...ja obozavam Noleta kao sportistu ..ali je malo otiso predaleko kad je u pitanju njegov govor za Hr...Nolee dovoljno si pametan sta ti treba to...nezaboravi ko si ..sta si i odakle sii !!!

Одговор

23.05.2019. 23:52

@BRATEE - Србин из Црне Горе... Ђоковић је Србин и тако се изјашњава.

NS

22.05.2019. 12:10

Nole, ti jos neznas ko su Hrvati, Srpski narod do dan danas trpi nepravdu i na svaki nacin je ugrozen. Hrvati su primitivan narod te za njih nepostoji niko osim hrvata.Totalno nedemokratska fasisticka zemlja. Svaka cast pojedincima ali njih je tamo veoma malo.

Мартиновић Бернард

22.05.2019. 12:17

Браво капетане свака реч стоји на свом месту.

Tamo Neko

22.05.2019. 12:22

Bravo kapetane...Nole ti si vrh ali kapetan je u pravu, malo samo spusti loptu...pozzz za obojicu i hvala Vam što postojite!

* КОМЕНТАР *

22.05.2019. 12:26

Браво капетане наш!!! Најзад неко са петљом међу ногама од јавних и утицајних људи да каже истину!!! Поздрав теби и свим нашим херојима тамо у заточеништву, Бог вам дао здравља и снаге да издржите!!!

Деки

22.05.2019. 12:39

Па поштовани Кеп, човеку је мајка Хрватица, како можемо да очекујемо од Новака такав тон према Хрватима? Мислим да пре свега морамо бити срећни и задовољни што шири и љуби србску заставу по свету, након сваког његовог тријумфа, а не да очекујемо погрдне говоре упућене половини Новакове фамилије. Ако не можемо прихватити ту чињеницу, онда је коректније да га замолимо да престане да наступа под заставом Србије. Све остало се слажем са вама...

неимени

22.05.2019. 12:47

Заболе Ђовака. Њему су само енглези битни, он чак није хтео да посети Путина мада га је Путин лично позивао.

Ajmo malo dublje

22.05.2019. 16:03

@неимени - Pa zlonamjerni bi, mozda s pravom mogli reci da je Putin veci Hrvat od Djokovica. Sta je uradio za krajiski narod? On misli da je Krajina = Ukrajina i nista za ova 3-4 mandata ne uradi za narod koji se kleo u Rusiju.

неимени

22.05.2019. 17:21

@неимени - Да ли ти казујеш да је Ђовак одбио Путинов позив јер попут тебе сматра да је Путин издао Србе у Босни. Е свашта. Ово о Путину није вредно коментара, а Ђовак је сам казао да он брине само о својој фамилији и да тој фамилији крвати нису ништа лоше урадили. А онима којима су крвати нанели зло, е мој Боже, шта се може. Ђовака то не брине, нимало, нити сматра да је то вредно помена или помисли.

Zeljko

22.05.2019. 18:11

@неимени - Нажалост, Крајина је сада UКрајина!!!

Ajmo malo dublje

22.05.2019. 23:21

@неимени - Ja ne znam za pozive, to samo vi Upuceni znate, al sto se tice Srba u Bosni koje bas i nisam pominjao zna se ko ih je izdao i prodao.To svakako nije bio Putin, bilo je precih.Tako da ja ne "kazujem" niti smatram da je Putin izdao Srbe u Bosni. I smatram da ih na tvoju veliku zalost nikad nece ni izdati; i za razliku od tebe ne mislim ama bas nista lose ni o Djokovicu ni o Putinu, al mislim da se od obojice s pravom ocekuje malo vise truda. I,Nole nije nikakav Djovak kako ga pejorativno nazivas.

СРБИН-Никшић

22.05.2019. 13:10

Добро му је и рекао. Па нек он и даље навија за крватску у фудбалу и другим спортовима. Док год је тако ја не навијам за њега нити пратим његове мечеве...

Mila

22.05.2019. 14:09

@СРБИН-Никшић - Браво, Србине из Никшића! Једном прогледајмо! Мислим д аје њему мајка Хрватица, а то све мења/мијења!

sloba

22.05.2019. 13:15

Djovak na ovo pismo nece odgovoriti. Nema tu sta ni da kaze jer to su osecanja: on jednostavno oseca Hrvate kao svoje, bas kao sto je i rekao.

Glamoc

22.05.2019. 17:39

@sloba - ... pustite Noleta više na miru,čovjek je sportista i podržava hrvatske sportiste a ne hrvate.

Сигурдур

22.05.2019. 13:25

Браво наш капетане,лепо си рекао оно сто се многи плаше.Жив био и изашао из те усташије

Jasenovac

22.05.2019. 13:29

Djokovicu postovanje za sve sto je uradio u karijeri i za Srbe i Srbiju ali mora da vodi vise racuna kada se obraca hrvatima i hrvatskoj jer mi smo mnogo puta pruzali ruku hrvatima a oni nam zabijali noz. Zato i ako imas najbolje namere vodi racuna sta izgovaras jer hrvati nisu nikakvi prijatelji Srbima nego najgori neprijatelji, da najgori! To je istorija pokazala u zadnjih 100 godina!

Шојо

22.05.2019. 13:44

Не хвали Хрвате већ њихове спортисте који су му и пријатељи

marko

22.05.2019. 13:45

Kapetan je u pravu, velika je muka Srba pod hitlerovim prijateljima... Ali i DJokovic je u pravu , i njegova slava i doprinos Srbima ,prevazilazi lokalne okvire i istine o stradanju Srba...Bog ce sve to da iznivelise ,iako nama sada nije bas najjasnije kako ,verujmo ! Svako svome dusmanu neka da razlog, da se smiri i Bogu vrati.

zaja

22.05.2019. 13:48

Kapetane!Nole je sportista i njegove izjave se odnose na sport.Sport ne gurati u politiku.Dogadjaj na splitskoj Rivi je djelo huligana kakvih ima i u Srbiji.

Ridji

22.05.2019. 14:28

@zaja - Pa bas zato, on predstavlja Srbiju covece... ajde molim te razmisli pre nego komentarises.

Sandra

22.05.2019. 13:50

Jasna je ogorčenost kapetana Dragana na Hrvate i Hrvatsku jer ju je on doživljavao u ratu na najgori mogući način. Sportisti su druga priča, oni se poštuju i uvažavaju: teniseri, vaterpolisti, košarkaši. Godinama su posle 1945. održavani dobri odnosi, ženili se Hrvati, Srbi, Muslimani međusobno, a i danas oni iz bivše Juge koji rade u inostranstvu održavaju veze bez obzira na nacionalnost. Zločina je bilo u svim ratovima ali ne možete terati sve ljude da zbog toga pate i mrze.

Милорад

22.05.2019. 13:57

Често се питам,зашто српски медији ћуте око тамничења кап. Драгана.Како то да држава Србија није мрднула прстом да се овом утамниченом Србину аустралјанцу помогне колико толико.гос. Васиљевићу свака част на храбрости да се јављате из затвора лијепе њихове. О Нолету ћемо други пут,иначе се слажем са вашом констатацијом.

Preduzetnik. Beograd

22.05.2019. 15:42

@Милорад - Srbija nije prstom mrdnula ne samo za kapetana dragana, kome svaka čast jer se borio direktno ba bojnom polju, već i za sve druge koji su se borili za tu državu Srbiju, mnogo ih je ostalo i nikad se nije ni vratilo u zemlju, baš zato, što su se borili bez oružja, država im nije pomogla nikako i oni su tako nastradali!

Мр Радомир Шћепановић

22.05.2019. 16:59

@Милорад - Зато што су политичари, најгора врста људи! Овакве, одвратне политичаре Србија није имала у својој историји!

Чикириз

22.05.2019. 14:00

Па овај аргумент о нападу у Сплиту је прилично јак! Били су спортисти и били су гости!!

Sele

22.05.2019. 14:06

e moj nole kad ce neki hrvatski sportista da izjavi tako nesto kad su luku modrica pitali nesto slicno za srbe on je rekao da su mu srb zaklali dedu na kucnom pragu i da je kao mali bezao camcem od srba a to sto zove onog ustasu tomposona da mu peva o maksovim mesarima i za dom spremni zajedno sa svim njihovim igracima pa se sledeci put upitaj kakve ces izjave davati mozes ti i malo diplomatski da im odgovoris inace ces izgubiti dosta svojih ljudi

Историчар

22.05.2019. 14:10

То је зато јер његова родбина и породица нису осетили страхоте рата. Са мајчине стране сви су Хрвати и њих у Хрватској ни у једном рату нико није дирао. Прогањани су Срби, Јевреји и Цигани.Са очеве стране сви су Црногоци а тамо рат углавном нико није ни осетио ако га исти није интересовао. Лако је таквима да опраштају и филозофирају.

Goran Došen

22.05.2019. 15:22

@Историчар - Novakov deda Zdenko Žegar je iz poznate porodice u Hrvatskoj. Novakov pradeda Josip je od 1941.u partizani a, a pradedin brat Šimun je stradao u Jasenovcu.

I PRAUNUK NOLE .....

22.05.2019. 17:19

@Историчар - @Gorane, to je jos jadnije i bednije (ako je istina o toj familiji) da Nole trazi prijatelje, medju onima koji svoje pobede proslavljaju uz ustaske pesme i poklice. Od Noleta niko nije trazio da on mrzi hrvate, pa tako ni ja ne trazim, ali Noleta nije niko vukao za jezik da se tako izjasni (u danasnje vreme) o hrvatskim sportistima i uopste o hrvatima, koji na svakom koraku provociraju srbe, i glorifikuju zlocine i zlocince nad srpskim narodom. EVO JA NE MRZIM HRVATE, ali ih i ne volim.

Нр

22.05.2019. 14:15

Нема више заставе Србије на патикама, нити прославе побједа са три прста....

Conte

22.05.2019. 14:18

Vasiljkovića su optužili na 15 godina bez jednog jedinog materijalnog dokaza. Cela priča o njegovim nedelima se na suđenju pokazala kao laž ali ustaše ne bi bile ustaše kada bi im pravda bila imperativ. Sve što je stvoreno na laži je osuđeno na propast.

somborac

22.05.2019. 15:42

Ovo važi za sve komentarw tipa Đoković ne meša politiku i sport. Ali svima vama to ne drži vodu. Kako to da su njihovi sportisti za som spremni, slušaju onog mržnjom zaraženog tompsona. Kako to da niko od njih ne osuđuje ustaštvo u Hrvatakoj. Ali zato naši a i tuđi navijači koji napišu transparent Kosovo je Srbija dobijaju kazne i diskvalifikacije. Kapetan je 101% u pravu.

Raca Milosavljevic

22.05.2019. 16:01

... lepo je to Kapetan Dragan napisao ali ni Noletu nije lako ...i on stalno bije bitku sirom sveta po turnirima sto na terenu,sto van,mnogima smeta sto je prvi i stalno smisljaju neke pakosti da mu naude,kao sto i kapetanu smestaju neke zlocine ...ne treba tako jeftino mesati za Srbiju i Srbe tako dve velike i znacajne price ...

Hrvoje

22.05.2019. 17:08

@Raca Milosavljevic - Mi "Kapetanu" smeštamo neke zločine?? Aha - a da li bi ti ra sigurnišću meni mogao reći da ja mogu doći u tvoje dvorište i raditi ono što je "Kapetan" radio u mome??

Mica Bor

22.05.2019. 17:47

@Raca Milosavljevic - To je bilo i njegovo dvoriste , ili onih koje je pokusao da odbrani !

ДДуле

22.05.2019. 17:52

@Raca Milosavljevic - Хрвоје, да је капетан Драган вршио било какве злочине у "твом" дворишту осудили бисте га вероватно на 40, 50 или 100 година затвора. Овако је пресуда 13,5 година отприлике колико је провео у притвору у Аустралији и лепој вашој. За који месец требало би да буде на слободи уколико уопште поштујете властите законе. По вашим законима, законима ваших дедова и прадедова чак и мала деца коју су клали у Јасеновцу и широм НДХ били су злочинци, а камоли неће српски јунак који је бранио нејач.

Zeljko

22.05.2019. 18:06

@Raca Milosavljevic - Где је то "твоје" двориште, Крвоје? Да није можда Аустроугарско дак ти га Срби нису дали?

Hrvoje

22.05.2019. 19:02

@Raca Milosavljevic - @DDule - Kapetan Dragan može biti osuđen na maksimalno onoliko koliko propisuje zakon koji je bio na snazi u to vrijeme, a to je 15 godina. Ja se slažem da i mi u Hrvatskoj trebamo neki Tijanin zakon po kojem bi se on i slični strpali iza rešetaka doživotno. Međutim, kamo lijepe sreće da sam ja "kapetanove" zločine doživio čitajuć

Hrvoje

22.05.2019. 20:24

@Raca Milosavljevic - @Željko - ja jako dobro znam gdje je moje dvorište za razliku od nekih drugih zemalja na Balkanu. Al, kad sam gore napisao "moje dvorište" mislio sam bukvalno na moju okućnicu u selu do Bruške u Dalmaciji, gdje je "kapetan" imao kamp i na kojeg su "kampisti" ispalili preko 30 granata, ranivši moju baku od 85 godina. Vi to ne znate, nije vas niti odveć briga. Al samo znajte, kad ja napadnem vašu baku i srušim vašu kuću, slobodno me zatvorite na 13,5 godina... I ne smatrajte me herojem!

rrrrr

20.07.2019. 21:14

@Raca Milosavljevic - A jel bi se ti mozda menjao sa srbima kad mislis da smo mi u proslosti dobro prosli?

rrrrr

20.07.2019. 21:28

@Raca Milosavljevic - E vidis moja baka je stradala u Jasenovcu a i moj deda je stradao, na putu izmedju Gradiske i Jasenovca ne bih da objasnjavam kako!A vidis oni su bili sa Kozare,znaci i tvoji su odlazili u tudje dvoriste.moja majka je ranjena prilikom jednog bezanja od ustasa kao osmogodisnje dete i takodje bila u jasenovcu.Moj deda je iz donjeg srema znaci blizu Beograda takodje odveden od strane ustasa u Jasenovac i tamo ubijen! Znaci tvoji su usli u jos jedno tudje dvoriste!O kucama necu ni da pricam.

ohladite malo

22.05.2019. 16:29

citam ove komentare i jos sad napaste i pokatolicite Novaka .Uredu za kapetana ima tu istine al ne mozete sad Djokovica razapeti na krst zbog tamo neke izjave.Pa on nam je najbolji nas brend unazad godinama koji svako prepoznaje u svjetu.Rat je zavrsen ,granice imamo oni nas ne vole ,ni mi njih i to je tako.Nek nas Nole dalje bude prvak a imamo mi pametnija posla.

рашинац св

22.05.2019. 22:02

@ohladite malo - БРЕНД који ће да прерасте у тренд,"љуби руку џелата свога",капетан није никог увредио,рекао је чињенице јер је истина одавно умрла.а ноле нека поведе рачуна шта прича,ако му је мила "њихова" слободно нека иде тамо..

Deki sd

22.05.2019. 16:40

Ljudi moji...keep je u pravi ....sa njima nikada nista jer to je bolesna skupina taloga.

Мр Радомир Шћепановић

22.05.2019. 16:57

Најгори људи су ти љигавци-дипломате!

Realno

22.05.2019. 16:57

U svakom ratu su ucestvovali srbi od Vardara pa do Triglava i opet smo mi napadani i progonjeni !

Joska

22.05.2019. 17:56

@Realno - И на сваком педљу тих крајева живели, старали су Срби. Још од 14.века. Међутим, многи су заборавили на ту чињеницу.

ff

22.05.2019. 17:00

Stvari ce biti mnogo jasnije ako se uzme u obzir sta su rekli na neke teme Bob Dilan i Ante Starcevic.

prašinarium

22.05.2019. 17:15

nole je drugaciji od naših sportista on nema fondaciju koja bi mu služila za reklamu a ne casno da sa njom zarađuje kada daje donaciju spc on to ne objavljuje u štampi porez placa u srbiji od kojeg se grade bolnice putevi vrtici svadbu je pravio u srbiji da naši ugostitelji I radnici imaju zaradu kep je protiv rata ali gledao sam noleta kada kaže da je bilo dobro za vreme bombardovanja nisu škole radile pa je mogao vise da igra sa lopticom

Ronin

22.05.2019. 17:48

@prašinarium - Porez ne placa u Srbiji, vec u Monte Karlu, jer je porez tamo mnogo manji!

vili

22.05.2019. 17:50

@prašinarium - Svako predstavlja drzavu u svom licnom dresu,Nole u svom a Vi kapetane u svom.Prema tome ponekad je pametnije ne reci nista.Nole je olicje srpskog viteza sportiste I casti.Vi vidite cega ste olicje Vi.

Saša M

22.05.2019. 18:43

@prašinarium - A ti bi plaćao porez Srbiji da si na njegovom mestu? Uostalom, to znači da svi Srbi u inostranstvu treba da plaćaju porez Srbiji a ne državama u kojima žive? Foliranti.

prašinarium

22.05.2019. 18:43

@prašinarium - kapetan je vitez jer je na bojnom polju branio decu stare nemocne žene da ne budu pobijeni I ima pravo da nosi naziv srpskog viteza baš kao I ostali koji su branili sa oružjem napadnutu decu I narod jeste da nole placa porez srbiji I da se od njega kupuju opreme za bolnice grade vrtzici bolnice ali to su samo pare a kapetan je svoj život rizikovao I spasavao tuđe u ratnom viohoru jeste da je nole pravio svadbu u srbiji I tako pomogao ugostiteljstvo ali kapetan je spasao hiljade života

prašinarium

22.05.2019. 19:28

@prašinarium - ne verujem da naš nole placa porez u tuđoj zemlji a ne srbiji ako bi ne daj bože to bilo istina a nadam se da nije odmah bi mu trebalo oduzeti državljanstvo da nam se svet ne smeje kako nas je ruglu izvrgo mi navijamo za njega a porez placa drugoj zemlji cin ravan veleizdaji dok kapetan je došao iz tuđe zemlje da ratuje I brani svoj narod

Gaga

30.09.2019. 11:09

@prašinarium - Pa za pare koje zaradi u Srbiji treba da plati porez Srbiji ali on zaradjuje van Srbije. Svi ostali gfastarbajteri placaju porez tamo gde rade zasto bi Nole bio izuzetak.

Administratoru

22.05.2019. 17:27

jel te Kapetan Dragan placa da druga misljenja ne objavljujes, nema razlike izmedju Vas dvojice a Novak pare zaradjuje igrajuci tenis

RIki

22.05.2019. 17:53

kapetane obučavao si mlade srbe u okupiranom kninu kako da se obračunavaju s ustašama , kako doći do srbskog zadra , šibenika...svađao si se sa šešeljem i ostalom "elitom"...upravo ste vi krivi što su srbi protjerani iz tzv krajine.

Jezda

22.05.2019. 18:26

Iskreno,uz dužno poštovanje,ko ste sada Vi da prozivate Novaka.Roditelji su ga naučili da ne mrzi i to je to.Veliki sportista,pacifista i Srbin kao orvo.Želim Vam da sto prije izadjete na slobodu i da nastavite da igrate golf u Australiji!

nadnacionalni ateista

22.05.2019. 18:54

Da bi jedna država normalno funkcionisala, prije svega mora izgraditi dobre odnose sa svojim susjedima.Države, pogotovo ove koju su nastale na prostoru bivše SFRJ to jedino mogu ostvariti ako u budućnosti u svima njima bude što više građana koji će razmišljati kao Novak Đoković.Novak samo daje lični primjer milionima drugih, kako u sportu tako i u životu.

Миодраг Н. Спасић

22.05.2019. 19:53

Новак је можда набољи тенисер али то није ореол којим се све може оправдати а поготово није довољно да понекада и нешто прочита. Већ 71/72.г политичком позорницом Хрватске дивљао је хрватски шовинизам са проусташким испадима Клицали су Србима "Циганима" да "псине иду преко Дрине", носталгично су подсећали на предратно доба сарадње са усташама: "Љубит ћу га у чело обуче ли усташко одело." Породицама војних лица српске националности прећено је клањем усташком камом а све су то и учинили 1992 г. !

vedrana xx

22.05.2019. 22:29

Kapetanu želim sve najbolje, ali nije ni lepo ni fer što se obrušio na Novaka. Nole nas predstavlja u najboljem svetlu širom sveta, svi znamo kako mu smeštaju zbog njegovog patriotizma, a koliko tek stvari ima da ne znamo i kakvi su ga sve pritisci stizali jer NIKADA nije hteo da igra ni za jednu drugu zemlju, osim za Srbiju. Nije mi jasan ovaj kepov potez. Za velikog Novaka ja ću uvek imati samo reči hvale. Bog ga čuvao i sve mu najbolje dao.

Рашо

22.05.2019. 22:34

Прича о Новаком подржавању спортиста који величају нацизам и усташтво нема везе са припадањем народу него је питање разума и људске нормалности. Какав човек може бити онај ко подржава убице?

Dusan

22.05.2019. 23:17

Jak si mi ti kapetan. Drugo, Novaku je majka Hrvatica tako da ne može dečko da bude na jednoj strani već mora da postuje obe. To bi trebalo svi da radimo, ne bi se klali po ovom Blkanu kao nenormalni

Simon

27.05.2019. 15:36

@Dusan - @Dusan,a zasto takvog postovanja nema na hrvatskoj strani kojima je otac ili majka Srbin ili samo Srbin moze postovati obe strane.Na hrvatskoj i bosnjackoj strani najgori ispadaju tzv.poturice.

Srboljub

05.08.2019. 14:34

@Dusan - Kako ti znaš da takvog poštovanja nema na hrvatskoj strani? Bogami, ima, ali to ne objavljuju mediji.

vladimir

22.05.2019. 23:40

Ako neko ima pravo da "nekom" zameri, po pitanju "patriotizma", onda je to Dragan Vasiljković! Sigurno jedan od najhrabrijih, najčasnijih, najorganizovanijih i sve NAJ ....na prostorima Srpske Krajine, nanosio im je u sukobima /viteškim/ sa USTAŠAMA poraze - do poniženja! A ti porazi, su toliko bili "bolni", da se i danas leče od tog "kompleksa"! Treba naglasiti, da Kep I nije morao dolaziti u Jugoslaviju, da je i dalje mogao lagodno živeti u inostranstvu! Bravo i hvala, na ponosu koji imaš!

BORKO

25.07.2019. 13:11

NOVAK JE VELIČINA. TU NEMA SPORA. KO SAM JA DA O TOME UOPŠTE PRIČAM. SVE ŠTO JE POSTIGAO POSTIGAO JE SAM ZAHVALJUJUĆI PODRŠCI SVOJE PORODICE I USKOG KRUGA PRIJATELJA. NO MOŽE BITI VELIK KOLIKO HOĆE, NIKAD MU NE MOGU OPROSTITI TU PRETERANU HVALOSPEVKU HRVATSKIH FUDBALERA I DA HRVATSKA IMA NAJLEPŠE MORE NA SVETU. SVAKA ČAST I POŠTOVANJE ZA NJEGOVU MAJKU. NE ŽELIM NI NA KOJI NAČIN NI DA POMISLIM DA JE UVREDIM. ONA GA JE RODILA I ODGAJILA I UČESTVOVALA U NJEGOVOJ KARIJERI.

Posmatrac

09.08.2019. 12:05

Svatko ima svoje misljenje o jednom i o drugom.Poznato mi je kako je kapetan dragan prosao u Australiji.Ja tamo zivim pa mi je poznato.Covjek moze da bude bilo ciji herojMoj nece biti nikada.Toliko o hrabrosti.cestitosti i postenju.Sta se desilo sa parama koje su sakupili Srbi da mu omoguce da se brani sa slobode ovdje u Australiji.Neka on sam javno kaze kako je to propalo i zasto.

MD Chicago

27.09.2019. 16:14

Na ovoj fotografiji Kapetan izgleda ozbiljno bolestan.Kad uporedite boju njegove koze lica i boju njegovog strazara onda se primecuje da on ima zuticu cak imam utisak da su mu i beonjace zute sto zahteve hitno medicinsko ispitivanje i ako se potvrdi da je upitanju neko oboljene uzrok onda on pripada bolnici an ne zatvoru.