Policija: Dva SLETANJA S PUTA, dve osobe TEŠKO POVREĐENE

Lokalne vesti - Sreda 22.05.2019 - 11:30

Na području koje pokriva Policijska uprava Vranje, u utorak su se dogodile četiri saobraćajne nezgode u kojima su teške telesne povrede zadobile dve osobe.

Teretnjak sleteo u njivu, Teretnjak sleteo u njivu, "golf" udario u zid FOTO: OK Radio
Kako kažu iz vranjske policije, nešto posle 15 časova, na ulazu u selo Krševica u opštini Bujanovac, došlo je do sletanja teretnog vozila „zastava“ vranjskih registarskih oznaka.
 
Vozilo je, krećući se iz pravca sela Klenike prema Ristovcu, iz za sada nepoznatih razloga, sletelo s puta i završilo u njivi pored kolovoza.
 
Vozač iz Vranja (56), tom prilikom je zadobio teške telesne povrede, a nakon prve pomoći u Bujanovcu i zbrinjavanju u Vranju, transportovan je u Klinički centar u Nišu.
 
Druga slična nezgoda se dogodila nešto nakon 17 časova u selu Golemi Dol u preševskoj opštini.
 
Putničko vozilo „golf“ vranjskih tablica je sletelo s kolovoza i udarilo u betonski ogradni zid, a vozač (41) iz okoline Preševa je zadobio teške telesne povrede.
 
Njemu je medicinska pomoć ukazana u Domu zdravlja u Preševu, nakon čega je prebačen na lečenje u Zdravstveni centar u Vranju.
 
Po ovlašćenju zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, uviđaje na licu mesta su izvršili pripadnici Policijske uprave Vranje.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: