AKTUELNO

Savo je pokušao da ih pomiri.

Savo Perović je na sve načine pokušavao da smiri uznemirenu Lunu Đogani koja se iznervirala jer je Marko Miljković komunicirao i uzeo novac od Miljane Kulić. Kada je njen vrisak čak sa farme čuo Marko, on je otišao tamo kako bi razgovarali.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Luna se i dalje kroz suze i vrisak pitala šta još treba da uradi da bi je Marko poštovao. Ona je vrištala iz sveg glasa kako ga voli i kako sve čini da njihova veza uspe, Miljković je bio u šoku pa je jedva izustio par rečenica.

Šta hoćeš ti od mene više? Kako ti nije žao da mi radiš ovo da bude ovakva da mi majka ide u bolnicu dok me gleda ovakvu - vrištala je Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

O čemu ti pričaš, šta treba da uradim da ne budeš ovako. Najmanje hoću da si ti ovakva. Ništa ti ne radi, sve sama sebi radiš. Što histerišeš sada, koga boli uvo za Miljanu -

Luna je nastavila da histeriše pa su se Savo i Marko uplašili za njeno stanje pa su je molili da es smiri.

Ja njega volim, on mene ne voli. Pravi me ludačom, samo sam pokazala da sam histerične. Sve sam uradila zbog nas. Svaki dan se borim za nas. Hoćeš li rijaliti? Je l' ti dosadno sa mnom? Ne želim da prekinemo, šta sve radim zbog nas. Pričala sam u emisiji sve najbolje o tebi. Na sve sam spremna zbog nas, a ti mi tako radiš - govorila je Luna dok je ronila suze.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ti si na mene skočila. Uvek na mene skačeš, obrati se njoj. Nemam ništa sa njom. Sa Miljanom možeš samo tako da funkcionišeš. Samo prebacuješ na mene neke stvari, nikada ti nisi kriva - pričao je Miljković.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'