MESIĆ PODRŽAO PUPOVCA: Kad je trebalo Hrvatskoj, i Srbi su glasali za mene (VIDEO)

Tanjug

21. 05. 2019. u 23:55

Bivši predsednik Hrvatske u spotu za SDSS podržao listu Samostalne demokratske srpske stranke Milorada Pupovca na predstojećim izborima za Evropski parlament

МЕСИЋ ПОДРЖАО ПУПОВЦА: Кад је требало Хрватској, и Срби су гласали за мене (ВИДЕО)

Stjepan Mesić Foto: Youtube

Bivši predsednik Hrvatske Stjepan Mesić pridružio se javnim ličnostima koje su prethodnih dana podržale listu Samostalne demokratske srpske stranke Milorada Pupovca na predstojećim izborima za Evropski parlament.
Pročitajte još: Pupovac: SDSS za jednake Srbe u Hrvatsku i jednaku Hrvatsku u Evropi
"Kad je trebalo Hrvatskoj, i Srbi su glasali za mene kao predsednika svih građana. Sad, kad to ponovno treba Hrvatskoj, glasajte za jednakost svih građana i ravnopravnost svih manjina. Jednaki - lista 24", rekao je Mesić u spotu, prenosi Jutarnji list.

Osim Mesića, spotove za SDSS snimili su bivši fudbalski selektor Miroslav Ćira Blažević i uglednog oftalmolog Nikica Gabrić.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

SILA

22.05.2019. 07:17

Na vojnoj vežbi u RH koja se zove "Brzi odgovor"(očito Srbima u slučaju napada na RK) sa Hrvatima vežbaju vojske Slovenije i BiH i CG i Albanije i Kosova i Severne Makedonije!

pera

23.05.2019. 18:48

@SILA - Sve vas smo šamarali s jednom rukom u džepu 90'tih , sad bi morli s dve jer ste na gomili

Muki

22.05.2019. 11:25

Po starinskom:,,Koga zmija ujede i gustera se plasi" i jos ,,Od ,,Prijatelja" se cuvaj od neprijatelja se sam cuvas"

Veneti

22.05.2019. 12:33

U društvima koja se razvijaju u kapitalističkom pravcu, covek je coveku vuk. Nasilje je legitimno ako cilj opravdava sredstvo. Prica o pravima je bajka, a jedino pravo koje je apsolutno je da se bude potrošač. Sva druga se ukidaju, obstruiraju, oduzimaju i gube ili se kampanjski privremeno daju jednima da bi se tobožnjim privilegijama isprovocirali neprivilegovani,koji svoju frustraciju onda prazne na njima a ne na onima koji vladaju. Oštrica sukoba tako pogadja i jedne i druge dok ovi vladaju.