Vesti

0

Dveri: Obradoviću zabranjen ulaz na Kosovo

Autor: MIM

Izvor: Beta

Dveri: Obradoviću zabranjen ulaz na Kosovo

Izvor: Foto: print screen

Lider pokreta Boško Obradović ocenio je da je odluka da mu se zabrani ulaz na Kosovo doneta u "direktnoj koordinaciji Beograda i Prištine". 

"Ovo je direktan dogovor Aleksandar Vučića i Hašima Tačija, oni žele da onemoguće stvaranje Saveza za Srbiju – Saveza za Кosovo i Metohiju, danas u Gračanici, jer je to zapravo stvaranje alternativne politike ovoj sramnoj izdajničkoj i protivustavnoj politici koju vodi aktuelna vlast", rekao je Obradović a prenele Dveri.

U saopštenju se navodi da je delegacija Dveri nastavila putovanje za Gračanicu bez Obradovića, na čelu sa članovima Predsedništva, poslanicom Marijom Janjušević i predsednikom beogradske organizacije Dveri, Jugoslavom Кiprijanovićem.

"Zaposleni naprednjaci u javnom sektoru u Gračanici okupirali su Dom kulture u Gračanici, gde danas treba da se održi konstitutivna ;sednica Predsedništva Saveza za Srbiju na Кosovu i Metohiji, kako bi onemogućili njeno održavanje, što pokazuje jasan strah naprednjaka zbog prisustva drugačije politike na prostoru naše južne pokrajine," dodaje se saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR