Izboren BARAŽ: Velika pobeda Dinama u Bačkoj Palanci

Lokalne vesti - Nedelja 19.05.2019 - 21:17

Fudbaleri Dinama iz Vranja izvojevali su veliku pobedu na Gostujućem terenu u Bačkoj Palanci, pobedivši ekipu Bačke sa 1:0 (0:0).

Teška utakmica pod teškim uslovima FOTO: BP info/printscreen Teška utakmica pod teškim uslovima FOTO: BP info/printscreen
S obzirom na nerešen rezultat od 1:1 u utakmici između Rada i Zemuna, Dinamo će u baraž kojim će se utvrditi konačan plasman u Super ligi Srbije.
 
Vranjance je sa tribina vatreno bodrilo par stotina najvernijih navijača koji su, što organizovano, što u sopstvenoj režiji, došlo u Bačku Palanku.
 
Na utakmici je viđena je prava rovovska borba, sa malo pravih šansi za gol.
 
Utakmica je odigrana po kišovitom vremenu i mokrom terenu, što je dodatno otežalo posao igračima oba kluba.
 
Ipak, sreća se osmehnula Vranjancima i nakon jednog brzog kontranapada u 72. minutu, golgeter Dinama Željko Dimitrov postigao je gol koji je za Dinamo značio realnu nadu u opstanak u društvu najboljih.
 
I pored protesta domaćina, sudija Grujić je ostao neumoljiv i Bačka je morala da krene sa centra.
 
Ovime su Vranjanci i izravnali račune sa ekipom Bačke nakon što su na ovom istom terenu pre dva meseca doživeli katastrofu, izgubivši sa 5:1.
 
Nakon ovog poraza, ekipa Bačke je definitivno ispala iz Super lige Srbije, kao i ekipa Zemuna.
 
Dinamo Vranje će šansu za definitivni opstanak u društvu najboljih tražiti u baražu protiv pobednika plej-ofa Prve lige Srbije - ekipom Inđije, koja je bila bolja od Radničkog.
 
U poslednjem kolu spasao se Rad, kome je bio dovoljan remi protiv Zemuna za mesto iznad crte, što se i desilo na "Banjici" - 1:1.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Sava
19.05.2019. , 21:30
Kolko je ovo kostalo...