Raste euforija u Turskoj zbog Srbina: ''Noćna mora protivničkih odbrana!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 19.05.2019.
13:13
Izvor: Sportske.net

Iako ove sezone nije imao impresivnu sezonu, najava njegovog potencijalnog transfera u Tursku je - spektakularna.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Andrija Živković ovog vikenda slavi šampionsku titulu sa Benfikom, ali kako sada stvari stoje, kraj ove sezone značiće i njegov oproštaj od lisabonskog velikana.

Sa Benfikom ima ugovor do leta 2021. godine, ali s obzirom da je tokom proleća potpuno pao u drugi plan, čini se da je realno očekivati promenu sredine u narednom prelaznom roku.

Interesovanja već ima, i to iz Turske, u čijim medijima se najavljuje Živkovićev transfer u istanbulski Bešiktaš, čiji dres ove sezone nosi još jedan reprezentativac Srbije, Adem Ljajić.

Fikret Orman je nedavno ponovo izabran za predsednika kluba, posle čega je najavio dodatno jačanje tima do početka sledeće sezone.

Živković je, navodno, jedan od prvih ''pikova'', procenjuje se da bi mogao da u Bešiktašu ponovi učinak Brazilca Taliske, koji je do prošlog leta igrao u Bešiktašu na pozajmici iz Benfike.

Posebno upečatljiv tekst o Živkovićevom potencijalnom transferu objavljen je na portalu ''90min'', gde su iznete brojne pohvale na račun mladog srpskog fudbalera.

''Živković je jedan od igrača koje bi svako poželeo u svom timu, jer može da odgovori zahtevima na više različitih pozicija. Osim dva krila, može da igra svuda po sredini terena, odlično čuva loptu. Takođe, daje veliki doprinos i u odbrani.

Dobro koristi levu nogu, teško ga je zaustaviti kada dobije ubrzanje sa loptom. To je noćna mora protivničkih odbrana'', ističe se, između ostalog, u njihovom tekstu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
superpippo
Sunday, 19.05.2019
14:09

To je onaj Zivkovic sto ga pre mesec dana kupovao Arsenal za 300 miliona, ili onaj sto ga kupovao Inter, ovo mu burazer verovatno, kakva prevara od igraca...

avatar
Slobodan Dragojevic
Sunday, 19.05.2019
13:32

Neko to odozgo gleda sve!Alavi tata Jovica je ponizio klub koji ga je stvorio i toliko uložio u njega.Odbio blanko ugovor da klub ne polati penale Zahaviju.