18. maj  2019. 11.49  →  18.17 | Izvor: Tanjug

Razbijena stakla na prostorijama SNS u Petrovaradinu

NOVI SAD -

Stakla na prostorijama mesnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) u Petrovaradinu razbijena su noćas kamenicama, saopšteno je iz te stranke.

video icon

SNS navodi da to nije prvi napad na prostorije stranke u Novom Sadu, tako da veruju da nije ni poslednji, jer su, kako ocenjuje, ogromne frustracije onih koji bezuspešno na ulici žele da preotmu legalno izabranu vlast u Srbiji.

sns srpska napredna stranka naprednjaci

U saopštenju se ističe da deo opozicije poslednjih meseci poseže za najprimitivnijim metodama delovanja, poput upada u javne institucije, razbijanja prostorija političkih neistomišljenika i vulgarnih komentara na društvenim mrežama, umesto da političkom borbom u parlamentu, novim idejama i programima pokuša da privuče birače.

Dodaje se da će građani početkom naredne godine imati priliku da odaberu kojim će putem Srbija nastaviti, da li putem novih investicija, radnih mesta, politike mira i stabilnosti SNS ili će poverenje pokloniti politici destrukcije i povratka Srbije u srednji vek koju zastupa opozicija.

Naprednjaci veruju da građane niko ne može da prevari i da će i svaki sledeći put izabrati politiku koja im donosi bolji standard i sigurnu budućnost.

PS NS:Razbijanje prostorija SNS posledica mržnje

Gradski odbor Pokreta socijalista Novog Sada osudio je kao "divljačko" ponašanje pristalica opozicije okupljene oko Saveza za Srbiju koje su, kako navode, sinoć iz mržnje prema Aleksandru Vučiću razbile stakla na prostorijama Mesnog odbora SNS u Petrovaradinu.

"Više je nego očigledno da su počinioci ovog vandalskog čina inspirisani mržnjom i nasiljem koje svakodnevno demonstriraju Jeremić, Đilas i Obradović", naveo je novosadski PS u saopštenju.

Oni smatraju da su razbijene prostorije SNS posledica politike mržnje koju zastupaju dosovci, ali je dobro, kako kažu, da naši sugrađani još jednom vide kako bi se to Đilas, Jeremić i Obradović obračunavali sa političkim neistomišljenicima, samo da su u prilici.

"Đilasovi, Jeremićevi i Obradovićevi protesti u Novom Sadu nikada nisu uspeli, jer je Novi Sad moderan grad koji čine kulturni i pristojni ljudi i u našem gradu apsolutno nema mesta za primitivizam i nasilje koje nude dosovci", navodi se u saopštenju.

Oni poručuju i da Novosađani nikada neće podržati politiku mržnje i kamenica, već politiku koja je usmerena ka budućnosti tog grada i Srbije.

Pozvali su nadležne organe da hitno reaguju i pronađu krivce, ali da budu "isto toliko ažurni i brzi kao i onda kada su pronašli napadače na Borka Stefanovića".

Tagovi
Broj komentara: 3

Mila   18. 05. 2019. | 18:46
Za svaku osudu je ovaj postupak!
saki  18. 05. 2019. | 20:10
Opozicija nikako da prihvati i prizna uspeh SNS,nastavljaju sa destruktivnim postupcima.
Natasa  19. 05. 2019. | 08:19
Sramota! Kada će opozicija prestati da
se blamira?!