AKTUELNO

Usledile su suze Kulićeve.

Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruga 2", imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana. Voditelj Milan Milošević je ušao u Belu kuću pa je prikazivanje snimaka moglo da počne.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Prvi snimak je prikazan, a on se odnosio na razgovor Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole tokom kojeg ga je Miljana molila da se pomire nakon raskida a ovo joj je njena majka Marija Kulić zamerila.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Glavni akteri ovog snimka su odmah ustali da komentarišu ono što su njihovi cimeri gledali na malim ekranima. Pre njih ustala je Marija Kulić koja je ponovo oplela po ćerki.

Ovakvo poniženje nisam videla u životu. Kakva je ovo sramota, ovo ne postoji. Posle ovoga, mene bi bilo sramota da izađem pred ljude - rekla je kratko Marija, a onda se oglasila Miljana:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Osećala sam mnogo loše. U svemu sam krivila sebe. Sada kad vidim i setim se svega, shvatila sam da sam ispala budala i da sam ja trebala da bude ta koja će da kaže da je kraj. Strašno. Ne vidim budućnost sa njim. Kada sam videla kakva je osoba, nisam mogla da spavam. Sve sam radila i priznala sam. Nemam potrebu da sada nešto krijem. To što ste videli u snimku. Svakakve reči sam mu izgovarala jer se nisam osećala voljenom. Ne može on da priča kako mu smeta plač bebe. Jednostavno, možda je on mene voleo, ali sad je problem u njemu. Mislim da nikada nije voleo i ni ume da pokaže. Vreme je bilo tada da presečem, ali sam okasnila. Uvek sam tražila nekog ko će da me voli. Željna sam bila ljubavi, moja najveća krivica je što sam pila lekove da se smirim umesto da raskinem. Nisam htela da se pomirim sa tim da je on sa mnom zbog novca. Majka mi je rekla da ne treba da pričam kada mi se sviđa neko. Uvek sam nalazila opravdanja. Pored svega toga, ja njegovu majku poštujem. Imale smo neke svađe, ali smo se pomirile. Upoznala sam drugu stranu svoje ličnosti dok sam sa Zolom bila - detaljno je pričala Miljana, a onda je i Zola imao komentar na snimak:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pričali smo, ona se izvinjavala. Problem je u stvarima koje su se dešavale napolju. Pričali smo i večeras. Rekao sam joj da je ne mrzim. Prosto, ne mogu preko nekih stvari da pređem tako. Želim joj svu sreću u životu. Ne želim da prelazim preko nekih stvari - rekao je Zola.

Lepi Mića je ničim izazvan rekao da su se oni namerno posvađali i da dramu prave zbog rijalitija, njegove reči je dočekala na nož Miljanina majka Marija.

Foto: TvPink Printscreen

Dok sam ja živa, oni se neće pomiriti - rekla je Marija u jednom trenutku.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

'