Najnovije vesti
Slobodno vreme Vesti
"SAD IMAM SVE" Mlada iz Bosne POBEGLA JE SA SOPSTVENE SVADBE zbog novca, a sada se oglasila ŠOKANTNOM OBJAVOM

"SAD IMAM SVE" Mlada iz Bosne POBEGLA JE SA SOPSTVENE SVADBE zbog novca, a sada se oglasila ŠOKANTNOM OBJAVOM

Bosanska sapunica u kojoj je glavnu ulogu imala Elda Mujčin iz Gradačca, koja je pobegla sa svadbe sat vremena pre ponoći, dobila je svoj epilog.

Edin Huseljić, Elda Mujčin Foto: Edin Huseljić / Facebook
Edin Huseljić, Elda Mujčin

Naime, Mijčin je na Fejsbuku objavila da je postala majka. Reč je o nesuđenoj supruzi Eldina Huseljića, koja je 30. aprila pobegla sa svadbe. Nedavno je Elda objavila sliku bebe i emotivan status: "Do sada sam imala mnogo toga, sad imam sve. Voli te mama najviše, Danan".

Foto: screenshot

Od brojnih prijatelja dobila je čestitke, ali od Huseljića, s kojim u braku nije provela ni 24 sata, ni traga ni glasa. Ne oglašava se ni na društvenim mrežama. Slike sinčića objavila je početkom maja, a posebno je potresan post koji je napisala 12. maja.

"Sine moj, ti se nećeš sećati one noći kada sam sama ležala u bolnici u najstrašnijim ujedno i najdivnijim bolovima, promatrala mesec, tiho šaputala tebi i sebi: 'Možemo mi ovo'. Ti se nećeš sećati kako si me pogledao samo nekoliko sekundi nakon što si došao na ovaj svet, kao ni mene kako te privlačim na grudi i šapućem ti na uho: 'Zdravo, dušo'. Ti se nećeš sećati kako si, kao čarobnim štapićem, izlečio moj slomljeni duh. Kako si zacelio moje srce. Ispunio moj život. Bila sam tako izgubljena pre nego što sam te dobila, a ti si me ponovno sastavio", napisala je Elda Mujčin.

Za svog sina napisala je da je "najlepša beba", ali i: "Nećeš se sećati onih noći kad sam odlazila na spavanje i osećala beskrajni strah zbog toga što sam mama. Da li sam dovoljno dobra? Da li sam zabrljala bezbroj puta već do sada? Da li sam ja u stanju da budem onakva mama kakvu ti zaslužuješ? Ni sanjala nisam da se nečijoj sreći i uspehu mogu toliko radovati! Nećeš se sećati, ali ja hoću", navela je Mujčin na Fejsbuku.

O Eldinovoj i Eldinoj svadbi mesecima je brujao je celi region. Posebno što je njihov brak pukao zbog para, jer nisu mogli da se dogovore ko će uzeti novac sa svadbe. A nije ga bilo malo, na tacnu je bacalo 300 gostiju koji su došli da ih isprate u zajednički život.

Umesto toga, bili su svedoci bega mlade i bruke koju je Eldin doživio kada je Elda oko ponoći nestala. Nekoliko dana kasnije, Elda Mujčin objavila je da je trudna. Elda je ranije objavljivala stihove pesma u kojima je svom bivšem mužu potvrdila da će uprkos brakorazvodnoj proceduri koju je Eldin pokrenuo dan posle venčanja, roditi dete koje je dokaz njihove ljubavi, piše "Avaz".