Najnovije vesti
Vesti Svet
UŽASAVAJUĆE Trudna tinejdžerka koja je nestala pre tri nedelje, pronađena mrtva: Isekli su joj utrobu i UZELI BEBU

UŽASAVAJUĆE Trudna tinejdžerka koja je nestala pre tri nedelje, pronađena mrtva: Isekli su joj utrobu i UZELI BEBU

Trudna tinejdžerka Marlen Očoa-Uristegui (19), koja je pre tri nedelje nestala u Čikagu, nađena je mrtva u kanti za đubre, u dvorištu žene koja joj je na internetu ponudila besplatnu odeću za bebu. Počinilac joj je rasekao stomak i izvadio bebu. Dete je živo, ali u kritičnom stanju i od prošlog meseca nalazi se u bolnici, gde su mislili da ga je rodila 46-godišnja žena.

Beba izvađena iz stomaka Marlen Očoa-Uristegui Foto: HLN / screenshot
Beba izvađena iz stomaka Marlen Očoa-Uristegui

Patolog Okruga Kuk utvrdio je da je uzrok smrti mlade žene "davljenje", a izvori na koje se poziva "Čikago san tajms" kažu da će neimenovana 46-godišnja žena najverovatnije biti optužena za ubistvo.

Porodica ubijene devojke izjavila je za lokalne medije da je ona upoznala osumnjičenu na Fejsbuku i da je otišla kod nje pošto joj je ponudila odeću za budućeg sina.

Očoa-Uristegui je poslednji put viđena 23. aprila, a ubrzo posle toga ispred kuće u kojoj živi 46-godišnja žena primećena je starija žena umrljana krvlju, koja je u rukama držala bebu uvijenu u peškir i vrištala da joj beba ne diše, rekle su komšije za ABC7.

Nakon DNK analize konstatovano je da je to bilo Marlenino dete, izjavila je porodica u sredu. Kako se saznaje, njen suprug i detetov otac, 20-godišnji Jovani Lopez video je sina u utorak uveče i dao mu ime Jadjel Jovani Lopez.

Policija je ušla u trag 46-godišnjoj ženi nakon što im je anonimna osoba dojavila da je ova otvorila stranicu na GoFundMe da bi sakupila 8.000 dolara za sahranu deteta, koje je "veoma bolesno i na samrti".

Komšinica, čije je dete 46-godišnja osumnjičena ponekad čuvala, ispričala je za ABC7 da se ona veoma vezala za njega:

- Rekla je da se vezala za bebu i da ne može da dočeka da ponovo postane majka.

Druga komšinica je izjavila za "San tajms" da je videla osumnjičenu na verandi s bebom kada je stigla pomoć 23. aprila.

- Rekla im je da je ustala i da je beba ispala.