• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Rezolucija o navodnom genocidu plod panike zločinaca"

Izvor Tanjug

Rezolucija prištinskog parlamenta o navodnom genocidu Srbije na Kosovu i Metohiji klevetnički je dokument i plod je panike onih koji su suočeni sa optužbama za sopstvene zločine, kaže Marko Đurić.

 Marko Đurić o rezoluciji o genocidu na Kosovu Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović


U saopštenju za javnost, direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju je istakao da "ovaj propagandni pamflet potpuno previđa istinu o tome ko je pokrenuo kampanju terora i zločina nad civilima na Kosovu i Metohiji, i trebalo bi da posluži kao smokvin list kojim pravi zločinci pokušavaju da sakriju sopstvenu sramotu i odgovornost za počinjena zlodela".

"Mnogi od onih koji grade konstrukciju o nekakvom genocidu nad Albancima i sami na rukama nose tragove krvi srpskih stradalnika, i svaki pomen genocida na Kosovu i Metohiji verovatno je podsvesni ođek njihove nečiste savesti", rekao je Ðurić.

Državotvorni projekat kosovskih Albanaca "suštinski zasnovan na ideji etnički čistih teritorija i istrebljenja svih onih koji se nađu na putu ostvarenja sna o velikoj Albaniji, ali taj san će uskoro, siguran sam, snevati u zatvorskim ćelijama", naglasio je Ðurić.

On je izrazio uverenje da "civilizovan svet neće biti spreman da saučestvuje u prikrivanju i zataškavanju njihovih zlodela, i trenutak kada će biti prepušteni sami sebi i sopstvenoj krivici i sramoti je veoma blizu".

Poslanici Skupštine Kosova usvojili su večeras rezoluciju o "Genocidu Srbije na Kosovu".

Komentari 5

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Elmin

Djuro tebe odavno nisu videli..... Gde si bio

Vladimir

Bas su se uspanicili...

Nikola

@Vladimir meni se čini da ima vise panike u našoj vladi.Dok oni pišu saopstenja Kosovski lobisti obilaze Evropu i SAD noseći snimke i dokaze o silovanjima progonu i ubistvima Albanaca od strane naše vojske i policije.Ja ubrzo ocekujem početak hapšenja Srba koji su bili akteri rata na Kosovu.Niko ne zna ko se sve nalazi na tim njihovim spiskovima.Moguce da sam i ja na tim spiskovima jer sam i ja bio učesnik nemilih dogadjaja na teritoriji Kosova iako sam čist.

special image