Vesti

0

Đurišić: Imamo velikog neprijatelja, a nemamo infrastrukturu, ljude i resurse

Autor: AP

Izvor: Beta

Đurišić: Imamo velikog neprijatelja, a nemamo infrastrukturu, ljude i resurse

Izvor: Foto: PrtScn

Đurišić je za Radio-televiziju Vojvodine (RTV), u emisiji "Pravi ugao", kazao da stranke koje se ponovno okupljaju u DS-u "nemaju dovoljno resursa i ljudi", kao i da moraju da okupe ljude koji smeju i žele da se uključe u politički život i promovišu ideje koje su nekada spajale sve te stranke u DS-u.

"Ja sam izašao (iz DS-a) jer nisam verovao u tom trenutku da se DS bavi onim zbog čega postoji", rekao je Đurišić i dodao da je to demokratska moderna država i da su to pokušali i nisu uspeli da naprave u Socijaldemokratskoj stranci.

On je kazao da ne razmišlja o povratku u Skupštinu Srbije, koje opozicioni poslanici koji su potpisali Sporazum sa narodom bojkotuju. "Ovde se radi o bojkotu insitutucija koje ne funkcionišu", rekao je Đurišić i dodao da četiri opštine u kojima su na vlasti opozicione partije ne krše zakone i demokratske procedure, pa se tako bojkot ne odnosi na njih.

Predsednik Opštine Paraćin Saša Paunović, iz DS-a, da formiranje jedne političke snage neće promeniti vlast u Srbiji, već udruživanje snaga.

"Mi se ujedinjujemo kao DS da bi ojačali", rekao je Paunović za RTV i dodao da je glavna ideja koja ih okuplja demokratska Srbija.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR