Kako Volvo pomaže vlasniku automobila u slučaju saobraćajne nezgode VIDEO

Volvo je svojim kupcima ponudio novi besplatnu aplikaciju koja je osmišljena da im pruži savete i pomoć nakon eventualnog udesa.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 16.05.2019.

12:30

Kako Volvo pomaže vlasniku automobila u slučaju saobraćajne nezgode VIDEO
Foto: Volvo promo/YouTube

Volvo je u svetu prepoznatljiv kao kompanija koja veoma vodi računa o bezbednosti putnika, kako kroz tehnologije koje pomažu da do udesa uopšte ne dođe, tako i putem sistema aktivne i pasivne bezbednosti koji smanjuju mogućnost i težinu povreda u slučaju da se ipak dogodi saobraćajna nezgoda.

Nova aplikacija "Car Accident Advisor" ima za cilj da pruži asistenciju vozaču nakon što se udes već desio, a vozač i putnici nisu povređeni.

Ukoliko ste se nekada našli u sličnoj situaciju, znate koliko i najblaži sudar može da bude stresan za sve učesnike – čak i ako ste prošli bez povrede.

"Volvo je godinama razvijao bezbednosne sisteme koji pomažu da hitne službe što pre budu obaveštene i stignu na mesto saobraćajne nesreće, kako bi se povređenima na vreme pružila medicinska pomoć", kažu u toj kompaniji.

"Sada smo lansirali Volvo Car Accident Advisor, koji služi kao 'vodič' vozaču kako bi mu pomogao u narednim koracima nakon udesa, i to tek kada je putem sistema Volvo Customer Care potvrdio da su svi u automobilu bezbedni i nepovređeni".

Ova aplikacija praktično vodi vlasnika oštećenog automobila kroz niz postupaka koje je neophodno proći nakon udesa, uključujući identifikaciju nastale štete na vozilu i fotografisanje oštećenja na karoseriji.

Takođe, pomaže vlasniku da što pre obavesti svoju osiguravajuču kuću o saobraćanoj nezgodi i upućuje ga ka najbližem ovlašćenom servisu kako bi što pre otklonio nedostatke izazvane udesom:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: