SKANDAL U RIMU: Navijači Lacija vređali Mihu! Policija jedva sprečila Sinišu da se ne potuče sa huliganima (VIDEO)
Foto: Printscreen

ŠEST SEZONA JE NOSIO NEBESKOPLAVI DRES

SKANDAL U RIMU: Navijači Lacija vređali Mihu! Policija jedva sprečila Sinišu da se ne potuče sa huliganima (VIDEO)

Fudbal -

Skandal u Rimu! Navijač Lacija vređao je Sinišu Mihajlovića, legendu tog kluba!

Mihajlović je sada trener Bolonje, ali je dres Lacija nosio šest godina!

Uprkos tome, kada je Srbin došao pred stadion "Olimpiko", kako bi gledao finale Kupa Italije između Lacija i Atalante, navijači nebeskoplavih su mu dovikivali:

"Ciganine"!

Mihajlović je odmah krenuo ka huliganu kako bi se obračunao sa njim, ali ga je policija sprečila u tome.

Fudbaleri Derbija plasirali su se večeras u finale baraža Čempionšipa, pošto su večeras u gostima posle preokreta pobedili Lids sa 4:2. Derbi je tako ukupnim rezultatom 4:3 pobedio Lids koji je bio na pragu direktnog plasmana u Premijer ligu, ali je ekipa Marsela Bjelse ipak u finišu prvenstva posustala i ostala bez povratka u najjači rang engleskog fudbala. Lids je pred svojim navijačima poveo golom Stjuarta Dalasa u 24. minutu, pa je tako u tom trenutku praktično imao vodjstvo od 2:0, obzirom na to da je prvi meč dobio sa 1:0. Derbi je ipak pred odlazak na poluvreme uspeo da izjednači preko Džeka Merijota u 45. minutu, da bi preokret ekipi Frenka Lamparda doneo Mejson Maunt u 46, posle svega nekoliko sekundi igre u drugom delu. Gosti su 58. minutu došli do potpunog preokreta, pošto je Heri Vilson pogodio iz jedanaesterca, ali je Lids smanjio zaostatak u 62. drugim golom Dalasa. Lids je u tim trenucima imao rezultat koji ih je vodio u produžetak, ali su u 78. minutu ostali s igračem manje pošto je Gaetano Berardi dobio drugi žuti karton. Derbi je samo četiri minuta kasnije došao do odlučujućeg gola, a strelac je bio Skot Maloun. U finalu baraža engleskog Čempionšipa 27. maja na stadionu Vembli sastaće se Derbi i Aston Vila koja je eliminisala Vest Bromvič Albion.

To nije prvi put da Italijani vređaju Mihajlovića, ali ni druge Srbe, na isti način.

Lacio je osvojio trofej savladavši Atalantu 2:0, a trijumf je nagovestio Sergej Milinković-Savić golom u 82. minutu, samo tri minuta pošto je ušao u igru.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track