ODJECI POLUFINALA KUPA

MILOŠEVIĆ: Ne bi bilo nezasluženo da je Radnički u finalu! LALATOVIĆ: Nismo imali sreće (KURIR TV)

Fudbal -

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je posle večerašnjeg plasmana u finale i eliminacije Radničkog da je utakmica bila izuzetno teška, kao i da su Nišlije izborile finale to ne bi bilo nezasluženo.

"Danas je bilo odlično, videli smo dve odlične ekipe. Jako teška utakmica od prvog minuta, odlična trka, agresija obe ekipe. Mislim da smo zasluženo izborili finale, ali i da je Radnički prošao - to bi bilo takodje zasluženo", rekao je Milošević za televiziju Arena sport.

Partizan se večeras plasirao u finale Kupa Srbije, pošto je u polufinalu eliminisao Radnički ukupnim rezultatom 2:1.

Crno-beli će 23. maja u finalu igrati protiv Crvene zvezde, a Milošević je rekao da do te utakmice "ima još dosta vremena".

"Sigurno će biti drugačija utakmica od one na 'Marakani', jer sada igramo direktno za trofej. Nadam se da ćemo izvući pouke iz prethodnog meča", rekao je Milošević.

Trener Nišlija Nenad Lalatović ocenio je da je njegovoj ekipi nedostajalo sreće da se domogne finala, ali da i pored toga ne žali, jer je Radnički ove sezone oborio mnoge rekorde.

"Nismo imali sreće, pogotovo u toj prvoj utakmici kada smo primili gol iz prekida i to nas je koštalo ispadanja. Nismo zaslužili da ispadnemo... Moram da čestitam mojim igračima. Nišlije od 1923. godine čekaju da njihov klub završi na drugoj poziciji i evo, uspeli smo to. Mnogo rekorda smo oborili ove sezone. Nemam šta da žalim i čestitam mojim igračima na tome", rekao je Lalatović.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Starsport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track