Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 15.05.2019.
19:39 >> 21:55h
Vestionline A

Iskru Radničkog ugasio Tošić, u finalu igraju "večiti" (VIDEO)

U revanšu polufinala Kupa bez pobednika u Nišu (1:1), a takav ishod odveo dalje "crno-bele" koji će se 23. maja sastati s "crveno-belima" za trofej.

partizan.rs
Zdjelar na Čairu kontroliše loptu ispred halfa Radničkog Pankova

Radnički - Partizan 1:1 (0:0), prvi meč: 0:1

1:0 Stojanović u 75, 1:1 Tošić u 80.

Radnički: Ristić, Todorovski, Pankov, Crnomarković (od 82. Nikodijević), Đorđević, Drinčić, Bondarenko (od 68. Noma), Stojanović, Ranđelović, Grbić (od 74. Petrović), Haskić. Trener: Lalatović.

Partizan: Stojković, N. R. Miletić, Valijente, S. Pavlović, Urošević, Šćekić, Zdjelar, Tošić (od 88. Smiljanić), Pantić, L. Pavlović (od 82. Ilić), Gomes. Trener: Milošević.

90`: Najbolji strelac naše lige Haskić je bio u izglednoj prilici. Usamljen na tri-četiri metra ispred Stojkovića šutirao je glavom preko gola pošto je loše zahvatio loptu.

85`: Nikodijević, koji je malčas ušao u igru, udario je Strahinju Pavlovića po licu. Za to je dobio žuti karton, iako je Partizanov half pao na travu kao da je pokošen. Brzo se pridigao.

80`: 1:1 - Gomes je s leve strane ubacio loptu na dva metra paraleleno s golom Nišlija. Na nju je natrčao Tošić i zatresao je mrežu. Neće, dakle, biti produžetaka.

partizan.rs
Tošić grabi ispred igrača Radničkog

75`: 1:0 - Radnički je anulirao Partizanovu prednost iz prvog meča. Ranđelović je sa strane traljavo šutirao iz voleja, ne na gol nego ka penalu. Lopta je došla do kapitena Stojanovića koji ju je levom nogom smestio u Stojkovićev desni gornji ugao. 

73`: Partizanov levi bek Urošević je želeo da centrira ali je ispalo da je to neugodan šut koji je, ipak, završio u golautu.

58`: Lopta je u šesnaestercu "crno-belih" došla do Ranđelovića, koji je pucao preko gola s desetak metara.

50`: Prvo uzbuđenje u drugom poluvremenu desilo se pred Partizanovim golom. Bondarenko je u protivnapadu osvajao teren nekoliko desetina metara. Pred kaznenim prostorom je uposlio Ranđelovića, koji je iskosa šutirao visoko, ali je Stojković bio na pravom mestu.

Kraj prvog poluvremena. Izrazitih prilika nije bilo. Uzdahe je izmamilo nekoliko oštrih šuteva s veće udaljenosti.

38`: Pantićev udarac s više od 20 metara fijuknuo je pored leve stative Ristićevog gola.

24`: Ranđelović s dvadesetak metara dobro zagrejao Stojkovićeve dlanove. Partizanov golman je loptu paradom odbio u korner.

partizan.rs
Let Danila Pantića u kaznenom prostoru Radničkog

15`: Igra se žustro, ali je i dalje bez izglednih šansi.

5`: Prva šansa za Partizan. Tošić je s desne strane poslužio Pantića, koji je bio u naletu, ali je ovaj sa oko šest metara šutirao pored gola. Utisak je da mu je lopta došla malo unazad pa i nije mogao da je efektno zahvati.

Utakmica je počela

Iako je Radnički vicešampion, a igra da se prvi put probije u finale Kupa, koje je 23. maja na njegovom stadionu, poseta je slaba.

Partizanu je prvi meč pripao s 1:0. Radnički je bio domaćin "crno-belima" nedavno u Superligi, a pobedio je s 3:1.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online