Bez prenosa finala Zapadne konferencije NBA lige zbog igrača Portlanda

Turska televizija neće prenositi mečeve finala Zapadne konferencije NBA lige između košarkaša Golden stejta i Portlanda zbog igrača Blejzersa Enesa Kantera.
Bez prenosa finala Zapadne konferencije NBA lige zbog igrača Portlanda
Foto: Printscreen
Kako prenosi ESPN, čak i ako Portland prođe u veliko finale NBA lige epilog će biti isti prenosa neće biti.
 
Kanter je dugogodišnji kritičar turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana. On je označen kao pripadnik terorističke grupe koja je organizovala puč protiv vlasti 2016. godine. 
 
Enes Kanter je u maju 2017. godine zadržan u Rumuniji jer mu je Turska suspendovala pasoš, ali se vratio u SAD zahvaljujući intervenciji američkih zvaničnika.
  • Обсервер

    16.05.2019 13:17
    Ма неемојте...
    Баш сам се потресао због ове вести, а како Велики Брат замишља демократију, право и правду, овде је и потврдио.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.