Najnovije vesti
Zabava
O LJUBAVI HRVATICE I MLADOG SRBINA JE BRUJAO BALKAN Glumica volela 18 godina mlađeg, pa uhvaćena u strasnom zagrljaju i to sa NJIM

O LJUBAVI HRVATICE I MLADOG SRBINA JE BRUJAO BALKAN Glumica volela 18 godina mlađeg, pa uhvaćena u strasnom zagrljaju i to sa NJIM

Hrvatska glumica Nina Violić uslikana je kako razmenjuje nežnosti sa novim emotivnim partnerom, glumcem Filipom Šovagovićem.

Nina Violić Foto: youtube
Nina Violić

Naime, Nina je krajem 2014. godine uplovila je u emotivnu vezu sa 18 godina mlađim glumcem, Milanom Marićem, a o njihovoj romansi je tada brujao ceo Balkan. Nina i Milan upoznali su se u Beogradu, kada je ona u srpskoj prestonici gostovala sa predstavom "Kako smo preživele". Milan je tada imao 24, a Nina 42 godine.

U vezi su bili šest meseci, raskinuli su sredinom 2015, a o svojoj ljubavi gotovo nikada nisu govorili za javnost. Nina je sada uslikana u strasnom zagrljaju sa kolegom Filipom Šovagovićem, koga je naša publika zapazila u seriji "Žigosani u reketu".

Donedavno, Filip i Nina su se skrivali i držali njihov privatni odnos dalje od očiju javnosti, međutim, sad više ne skrivaju da su zaljubljeni. Pred kolegama i fotoobjektivima, na premijeri jedne predstave glumački par se grlio i ljubio.

- Neprijatno mi je - našalio se Filip pred kolegama.

Više fotografija ove glumice i njenog novog partnera pogledajte u galeriji.